BadkamerInterieurTips

De tip voor je badkamer: een inbouw nis

De tip voor je badkamer een inbouw nis

Wanneer je een mooie badkamer wilt zijn er een hele hoop verschillende dingen die je eventueel in je badkamer kan maken. Zo zijn er mensen die rekjes maken voor alle badzeep, maar er zijn ook mensen die een inbouw nis in de badkamer juist heel erg mooi vinden. Er zijn een hele hoop redenen waarom dit een heel stuk mooier is dan allemaal rekjes.

Ruimte besparen

Een van de redenen waarom een inbouw nis steeds populairder wordt is om het feit dat het helemaal geen ruimte in neemt. Een inbouw nis zit in de muur. Zoals het woord al zegt, het is in gebouwd. Omdat het in de muur zit heb je er verder geen last van en zal de badkamer een voor groot blijven en zelfs groter ogen. De nis wordt mooi afgewerkt zodat het lijkt alsof hij er altijd al zat.

Luxe

Als je het heel erg bot wilt bekijken is een nis eigenlijk een gat in de muur. Een heel erg mooi afgewerkt gat in de muur. Veel mensen zien dit als iets luxe en het oogt ook een heel stuk luxer dan al die ijzeren rekjes aan de muur. 

Omdat het geen rekjes zijn kun je het ook een heel stuk makkelijker schoon houden. IJzeren en plastic rekken worden vaak heel erg snel vies. Een inbouwnis badkamer kan ook vies worden, maar hier ga je heel erg makkelijk met een doekje overheen en dan heb je het probleem eigenlijk alweer opgelost. 

Opslag

Daarnaast is de nis ook heel erg makkelijk voor al je zeepjes en dingetjes die je nodig hebt in de douche. Je hebt daar met allerlei rekjes en dingetjes eigenlijk maar heel erg weinig ruimte voor. Wanneer je een nis hebt kun je veel makkelijker er alles in kwijt en hoef je niet uit te kijken met hoeveel je nou eigenlijk koopt en wat je wel en niet kan halen. 

Doordat je meer opslag ruimte hebt kun je ook meer zeep kopen en kun je er bijvoorbeeld ook dingen neerzetten die normaal niet zouden passen op een rekje. Zo kun je bijvoorbeeld scheerspullen in de nis zetten. 

Een bad en een nis

Wanneer je een bad hebt is een nis helemaal een goed idee. Je kunt er bijvoorbeeld je laptop neer zetten als je in bad ligt en daar zal je een film op kunnen gaan kijken. Wat mensen ook graag doen is tijdens een lekker bad een heerlijke geur kaars aansteken in de nis zodat je je helemaal kunt ontspannen. Wanneer je een nis hebt kan dit allemaal heel erg makkelijk en je zal het risico van een laptop op een gammel rekje natuurlijk niet willen lopen.

Geef een reactie