BadkamerTipsWonen

Radiator inspiratie: Geen saaie badkamer radiator meer.

Radiator inspiratie-

Radiatoren zijn over het algemeen groot en hebben niet echt een positief imago. De meeste komen namelijk in een standaard, en nogal saaie, witte kleur. Toch zijn ze noodzakelijk want niemand houdt van een koud huis. Gelukkig is het vrij eenvoudig om een echte blikvanger in huis te halen. Hierdoor hoef je de verwarming niet meer weg te stoppen. Doe inspiratie op door deze blog te lezen.

Radiatorombouw

Heb je geen zin om een nieuwe verwarming te kopen? Dan is het er gelukkig ook zoiets als een radiatorombouw. Dit noemen ze ook wel radiatorbekleding. Je hebt bijvoorbeeld decorpanelen die je kan aanschaffen en deze kan je over de verwarming plaatsen. De radiator lijkt dan meer op een kast dan op een radiator. Zo geef je de radiator een nieuwe look. De ombouw is ook zo weer van de verwarming af. Deze hoeft namelijk niet vast gezet te worden.

Fraaie designradiatoren

Wil je toch graag een nieuwe radiator ga dan voor een design radiator. De klassieke radiator is wit en heeft slechts één vorm. Al een tijdje zijn er fraaiere en modernere radiatoren op de markt waardoor de keuze opeens reuze is. Echte designradiatoren. De naam zegt het al maar er is veel aandacht besteed aan de designs van de radiatoren. Ga voor een moderne strakke radiator welke geschikt is voor vrijwel elke ruimte. Handdoekradiatoren hebben ook geprofiteerd van deze trend. Hoog tijd dus om ook in de badkamer een fraaie handdoekradiator op te hangen. Deze radiator is nu meer dan alleen functioneel.

Handdoekradiatoren

Naast vormen en designs is er ook veel meer mogelijk op het gebied van kleuren. Een zwarte of antraciet designradiator is geen uitzondering meer. Perfect om deze goed aan te laten sluiten op de rest van ruimte. De donkere modernere kleuren worden steeds populairder in het interieur dus dat komt goed uit.

Radiator verven

Wil je toch graag meedoen met de unieke kleuren maar heb je geen zin om nieuwe radiatoren aan te moeten schaffen. Je kan de radiatoren ook verven. Dit is niet niks maar het bespaart je een hoop geld. Je moet dit goed voorbereiden. De radiator moet afgekoeld zijn voordat je gaat beginnen. Anders krijg je vlekken en strepen. Plak alles goed af en zorg dat de radiator vetvrij is. Maak deze goed schoon met ammoniak. Schuur de radiator vervolgens. Hierdoor hecht de verf goed. Hierna kan je beginnen met verven!

Geef een reactie