InterieurTipsWonen

De beste zonwering voor uw woning

De beste zonwering voor uw woning

Wil jij zonwering toepassen? Bekijk dan eens de beste zonwering, rolluiken. Rolluiken zijn de beste zonwering om verschillende redenen. Als eerst is het zo dat rolluiken aan de buitenkant van het huis worden geplaatst. De warmte van de zon kan de ramen niet bereiken en hierdoor komt er ook geen hitte na binnen. Bij binnen zonwering zoals houten jaloezieën of een rolgordijn is dit wel het geval. Rolluiken zijn hierdoor een verstandigere keuze wanneer je de zon wilt weren. Verder is een rolluik ook voorzien van stevige lamellen die ervoor zorgen dat je woning goed wordt geïsoleerd. Zodoende zijn de rolluiken ook erg handig voor in de winter. Je houdt de warmte binnen en zorgt ervoor dat de kou buiten blijft.

Wat kosten rolluiken?

In de eerste instantie zou je denken dat rolluiken duur zijn omdat ze zo veel meer voordelen hebben dan binnen zonwering zoals houten jaloezieën of rolgordijnen, echter is dit niet zo. Rolluiken bij Rolluiken33.nl  bestel je erg goedkoop. Sterker nog, je krijgt de laagste prijsgarantie aangeboden. Dit neemt verder niets weg van de kwaliteit, je krijgt stevige aluminium lamellen en 5 jaar garantie op de complete rolluiken. De rolluiken worden compleet op maat verwerkt op een maatvoering naar wens. Je kunt rolluiken al vanaf € 84,- (1×1 meter) verkrijgen. Wil jij weten wat jouw maatwerk rolluik gaat kosten? Ga direct online berekenen. Rolluiken33, altijd een rolluik op maat!

De rolluiken worden montage klaar afgeleverd. Je kunt direct aan de slag met het monteren van het rolluik. Wanneer je het zelf gaat monteren, heb je bij Rolluiken33.nl ook een handige montagehandleiding waarmee je de montage kunt verwezenlijken. Wanneer je de rolluiken eerst in het echt wilt zien voordat je een bestelling plaatst, kun je de showroom in Venlo bezoeken waar de rolluiken staan gepresenteerd. Daar kun je het aanbod bekijken, testen en ook direct bestellen. Gebruik de afstandsbediening om de soepelheid van de bediening te zien, bekijk alle leverbare RAL-kleuren en voel de kwaliteit in de showroom in Venlo. Je kunt dit allemaal doen zonder een afspraak te maken. Rolluiken33 is 6 dagen in de week te bezoeken zonder een afspraak te maken. Wacht dus niet langer en ga direct een bezoek brengen.

Gratis samples!

Heb je geen tijd of zin om de showroom te bezoeken? Geen probleem! Maak gebruik van de handige gratis samples van Rolluiken33.nl. Je krijgt kosteloos lamellen proefstukken waar je de kwaliteit van de lamellen kunt bekijken en de kleur in het echt kunt zien. De samples worden binnen 1-3 werkdagen voor je verzonden en voordat je het weet kun je vanuit het comfort van je eigen woning beslissen welke rolluiken jij binnenkort gaat toepassen in jouw woning.

Geef een reactie