InterieurTipsWonen

3 objecten die niet mogen ontbreken in je interieur

tips interieur

Ben jij bezig met het opnieuw inrichten van je woning? Of ben je inspiratie aan het opdoen voor het inrichten van een nieuwe woning? Dan hebben wij nog een aantal leuke en stijlvolle objecten die niet mogen ontbreken aan je interieur.

Het inrichten van je huis is niet alleen een grote klus, het moet vooral ook leuk zijn. Creëer je eigen woonstijl dat helemaal naar smaak is. Bij het inrichten begin je altijd met het uitkiezen van de wandkleuren en de vloer. Vervolgens ga je op zoek naar belangrijke elementen als de bank, de eettafel, het bed, de keuken en de badkamer. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen waaraan je moet denken, bijvoorbeeld: nachtkastjes, lampjes, kasten, stoelen, gordijnen en nog veel meer.

De perfecte inrichting is voor iedereen verschillend, toch hebben wij ons eraan gewaagd om een lijstje van 3 objecten te maken die niet mogen ontbreken in je interieur.

Stijlvol vloerkleed

Textiel is hét materiaal waarmee je gemakkelijk het interieur meer warmte en sfeer geeft. Een mooi vloerkleed kan in onze ogen dan ook zeker niet ontbreken in je woning. Leg het kleed bijvoorbeeld bij de eettafel of in de woonkamer. Eigenlijk kan je ze overal wel toepassen, zo ook in de slaapkamer. Het grote voordeel is dat je textiel gemakkelijk kan vervangen en/of afwisselen. Ben je het vloerkleed in de woonkamer zat? Verplaats hem dan naar een andere ruimte in huis. Vloerkleden zijn over het algemeen niet zo duur, waardoor je meerdere kleden in huis kunt hebben om daarmee af te wisselen per seizoen. zo zijn in de zomer lichte kleuren erg mooi en in de winter juist warme kleuren als bruin, zwart, grijs of antraciet. Een vloerkleed is niet alleen erg stijlvol, het brengt ook nog eens veel comfort met zich mee.

Vintage lijsten

Je kent ze wel: vintage lijsten voor aan de muur. Je kan ervoor kiezen om foto’s in deze lijsten te doen, maar ook quotes doen het erg goed. Een fotowand is erg leuk, ziet er sfeervol uit en maakt de inrichting persoonlijker.

Bijzettafeltjes als salontafel

Misschien wel dé tip die we je kunnen meegeven is het gebruiken van meerdere bijzettafeltjes als salontafel. Deze trend is momenteel erg populair en je ziet het dan ook terugkomen in alle woonmagazines en woonblogs. Heb je al een salontafel? Een klein bijzettafeltje in je woning kan ook extra sfeer brengen!

Geef een reactie