BadkamerTipsWonen

Breng het echte welnessgevoel in eigen badkamer

welnessgevoel badkamer

Dagelijks is het weer een strijd om even een momentje voor jezelf te vinden. We zijn de hele dag druk met werken, de kinderen, het huishouden en het ondernemen van sociale activiteiten. Het is dan ook moeilijk om jezelf niet te verliezen gedurende deze drukke dagen. Een rustmomentje vinden is de perfecte oplossing als je even niet meer weet hoe je je hoofd leeg moet maken. Maar hoe doe je dat dan? Simpel! Je zoekt het in je eigen badkamer! Steeds meer mensen investeren geld in het verbouwen van hun badkamer. Ze laten er luxe artikelen in plaatsen, zoals high tech bubbelbaden, een infraroodcabine en regendouche. Alles om te genieten van dat echte welnessgevoel in eigen badkamer. Want zeg nou zelf: een dagje spa kan niet op tegen het genot in eigen huis. In dit artikel vertel je hoe je het echte welnessgevoel gewoon in eigen huis brengt. Bezoekjes aan de spa of stresslevels die de pan uit rijzen zijn voorlopig verleden tijd!

infrarood cabine

Sauna in de badkamer… een goed idee?

Bij dat echte welnessgevoel kan en mag een sauna natuurlijk niet ontbreken. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om een sauna in eigen badkamer te plaatsen. Ondanks de hoge populariteit hiervoor zijn er ook nog genoeg mensen die hier hun vraagtekens bij zetten. Een sauna in huis lijkt immers iets wat enkel voor de rijken mensen onder ons mogelijk is. Het neemt immers heel veel plek in beslag en wie heeft er nu zoveel ruimte in de badkamer? Het tegendeel is echter waar! Een sauna hoeft helemaal niet zoveel ruimte in beslag te nemen. Zo heb je ook speciale saunacabines, waar slechts één persoon in kan. Deze zijn van dezelfde grootte als een gewone douchecabine. Hiermee kunnen ze perfect in vrijwel elke badkamer geplaatst worden. Maak het geheel af met een mooi bubbelbad en jouw spa in eigen badkamer is voltooid.

Raambekleding voor het echte welnessgevoel in eigen badkamer

Voor het creëren van dat echte welnessgevoel hoef je uiteraard niet alleen maar luxe artikelen in huis te halen. Je kunt dit gevoel ook simpelweg met raambekleding of accessoires in huis halen. Denk bijvoorbeeld aan de luxueuze uitstraling van kunststof shutters in de badkamer. Deze zijn bij uitstek geschikt voor vochtige ruimtes, ze kunnen goed tegen condens en een hoge luchtvochtigheid. Wel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze niet in direct contact staan met water. Over het algemeen kunnen ze dan ook prima hun functie vervullen in de badkamer en halen ze binnen no-time dat welness gevoel in huis. Ook met accessoires kan je veel doen. Haal bijvoorbeeld luxe handdoeken van hotelkwaliteit in huis. Hang een paar kwalitatieve en zachte badjassen op en je krijgt direct het gevoel van een heerlijke, huiselijke spa! Wist je dat accessoires van bamboe het heel goed doen om dat luxueuze gevoel in de badkamer te halen? Combineer deze met warme bruintinten en jij hebt een badkamer om van te dromen. Weg stresslevels, weg zorgen, enkel en alleen maar ontspannen!

raambekleding badkamer

Geef een reactie