InterieurTipsWonen

Trendy woonaccessoires in 2018

woonaccessoires 2018

Trends gaan in de interieur wereld enorm hard. Binnen no-time kunnen trends veranderen, toch zijn er dit jaar een aantal woonaccessoires trends waarvan wij verwachten dat ze tot en met volgend jaar trendy en modieus zijn. Hieronder hebben wij een aantal trendy woonaccessoires op een rijtje gezet.

Schapenvacht

Een schapenvacht is al jaren erg populair in de woonwereld, echter is de populariteit ook dit jaar enorm gegroeid. Een schapenvachtje op de vloer, over de stoel of op de bank is erg stijlvol. Daarnaast brengt het ook nog eens comfort met zich mee, zeker met de wintermaanden voor de deur een leuk accessoires om je interieur mee op te frissen.

Lightboxen

Instagram, Pinterest en interieurs stikken ervan: lightboxen. Deze leuke en sfeervolle lichtbakken met daarop een tekst zijn echt enorm populair. Het leuke eraan is dat je zelf continu andere letters kan plaatsen. Op internet vind je duizenden leuke quotes en teksten voor op een lightbox. Iets anders wat de populariteit verklaart is de lage prijs. Voor slechts een tientje heb je al een lightbox!

Natuurlijke materialen

Houten meubelen zijn niet meer weg te denken uit een trendy interieur. Ook woonaccessoires met een natuurlijke uitstraling zijn erg populair. Denk bijvoorbeeld aan een houten plank, stenen schaal of een schapenvacht. Allemaal woonaccessoires met een landelijke en natuurlijke uitstraling.

Kleurrijk accessoires

Tegenwoordig is kleurrijk accessoires ook enorm populair. Vooral in een modern en strak interieur zijn opvallende kleuren niet meer weg te denken. Bijvoorbeeld een fel gekleurde prullenbak of hanglamp past helemaal binnen deze trend. Ook kan je kiezen voor kleinere woonaccessoires in een felle kleur, denk bijvoorbeeld aan een kleed, kaarsen of een schilderij.

Vloerkleden

Niet alleen super sfeervol, maar ook nog eens enorm comfortabel is een vloerkleed. Vroeger lag er in iedere woonkamer wel een vloerkleed, de laatste jaren wat minder. Maar de trends van vloerkleden is weer enorm in opmars. Tegenwoordig zijn wij vloerkleden steeds meer voorkomen in interieurs. Zeker in de winter zal deze trend nog een boost krijgen. Niemand wilt een koude vloer onder je voeten tijdens de wintermaanden. Een vloerkleed is hiervoor de perfecte oplossing. Ook past het volledig in de huidige woontrends!

 

 

 

Geef een reactie