TipsWonen

Bloemen voor je tafel?Online winkels die samenwerken met bloemist

Bloemen voor je tafel

Er zijn steeds meer winkels online die samenwerken met bloemisten uit de buurt. Gelukkig maar, want zelfs als je online een bloemetje voor iemand anders of voor jezelf besteld, steun je de bloemist in jouw buurt. Kom je in tijdsnood of voel je je niet fit genoeg om buitenshuis te gaan dan is dus een online bloemist ook een optie als je toch iemand wilt verrassen met een bos bloemen.

Een bloemist in jouw buurt

Een bloemist in jouw buurt onderscheidt zich toch wel van andere bloemisten. Vaak zit dat in een stukje cultuur die matcht, de gunfactor omdat je elkaar kent, of omdat je eerder wekelijks of maandelijks bij de bloemist kwam. Bij een plaatselijke bloemist kun je gemakkelijk even een praatje houden over de bloemetjes en de bijtjes, maar ook vragen om hulp is nooit een probleem. Je gunt je bloemist dan ook van harte dat mensen bij hem of haar in de winkel bloemen blijven kopen, maar nu kom je er niet aan toe. Je moet overwerken en daardoor kun je niet voor sluitingstijd een bos bloemen kopen die je vanavond wel echt nodig hebt. Daarom maak je voor nu de keuze om online te bestellen. Hartstikke handig en vaak ook nog binnen een werkdag bezorgd. Zelfs dezelfde dag is bij veel online bloemisten een mogelijkheid.

Bestel online en toch via je eigen bloemist

Online bloemenaanbieders werken wel eens samen met lokale bloemisten. De online bloemenaanbieder neemt dan de bestelling aan en zorgt dat de bloemist alles in huis heeft om de bloemen voor jou klaar te maken en deze te bezorgen. Door de samenwerking met lokale bloemisten kan een online bloemenaanbieder voor een snelle bezorging zorgen en voor goede kwaliteit.

Bestel online bij Regiobloemist

Wil je je online bloemenaanbieder selecteren op het feit dat ze samenwerken met regionale bloemisten? Dat kan met onder andere Regiobloemist. Op die site kun je zelfs je eigen bloemist selecteren, als die de samenwerking is aangegaan met Regiobloemist. Je filtert je plaatsnaam in en dan komen de aangesloten bloemisten in beeld. Zie jij jouw bloemist?

Geef een reactie