TipsVerbouwenWonen

Vloeren van Stile Floors: voor welke look ga jij?

Woonkamer

Een vloer is allesbepalend voor je interieur. Het is daarom belangrijk om een weloverwogen keuze te maken als je besluit om een nieuwe aan te schaffen. Maar waar let je op? En waar kun je terecht voor de mooiste vloeren? Stile Floors helpt je bij het maken van deze keuze! De specialisten van Stile Floors hebben jarenlange ervaring en kunnen je passend advies geven over jouw vloerkeuze. Hier lees je alvast een aantal handige tips!

Welke vloer past bij jou?

Er zijn veel verschillende soorten vloeren. In het assortiment van Stile Floors vind je bijvoorbeeld pvc vloeren, tapijttegels, laminaat en vinyl vloeren. Al deze opties hebben hun eigen voor- en nadelen. Daarom is het van belang om je goed te laten adviseren over de mogelijkheden van iedere vloer. Een bepaalde ruimte vraagt bijvoorbeeld om een bepaald type vloer. Hier kunnen de specialisten van Stile Floors je bij helpen.

De juiste look creëren

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt voor het type vloer dat bij jouw interieur past, heb je binnen deze selectie ook nog uiteenlopende keuzes. Ga je voor een pvc vloer? Dan kun je kiezen uit een mooie houtlook vloer in diverse uitvoeringen of een vloer die nauwelijks te onderscheiden is van een tegelvloer. Kortom, jouw keuze hangt helemaal af van welke look te in huis wil creëren. Alles is mogelijk!

Legservice

Het leggen van een vloer is vaak een tijdrovende en ingewikkelde klus. Daarom biedt Stile Floors een legservice uitgevoerd door echte vakmensen. Op die manier weet je zeker dat jouw vloer perfect gelegd wordt. Bovendien gaat dit een stuk sneller dan wanneer je het zelf moet doen. Als de specialisten ’s ochtends aan de slag gaan, kun je vaak ’s avonds al genieten van je nieuwe vloer!

Gratis adviesgesprek

Wil je meer weten over de vloeren van Stile Floors? Laat je gratis adviseren door een adviesgesprek aan te vragen. De specialisten van Stile Floors komen dan bij jou over de vloer om de vloer in te meten en advies te geven over de beste vloer voor jouw woonwensen. Zo ben je verzekerd van een nieuwe vloer die voldoet aan al jouw wensen.

Geef een reactie