InterieurTipsWonen

De vloer van dit moment, de gietvloer met betonlook

gietvloer met betonlook onderhoud

Een van de belangrijkste onderdelen van het interieur is ongetwijfeld de vloer. De ondergrond waar je elke dag overheen loopt. Soms op sokken, soms op blote voeten maar je maakt er elke dag gebruik van. De vloer moet daarom niet alleen fijn aanvoelen maar ook eenvoudig schoon te maken zijn en niet snel beschadigen. Een vloer die al deze aspecten combineert is de gietvloer. Voorheen was dit nog een saaie grijze kunststof vloer maar tegenwoordig is een vloer te gieten in werkelijk alle soorten, kleuren en maten. Er is ook een variant genaamd de gietvloer met betonlook die we vandaag uitlichten. Dit type vloer is ideaal in een moderne woning, gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig aan te brengen door een vakman.

Ideaal in een moderne woning

Een gietvloer kan je in vrijwel iedere ruimte toepassen. Zowel particulieren als bedrijven maken er gebruik van. Door de vele voordelen, zoals de lange levensduur en het gemak in onderhoud is een gietvloer voor vrijwel iedere ruimte geschikt. De variant die we vandaag belichten, de gietvloer met betonlook is echter vooral geschikt voor moderne woningen. Woningen met een industrieel karakter die graag een karaktervolle ondergrond als basis aan hun interieur willen toevoegen.gietvloer met betonlook

Bron: gietvloerbetonlook.nl

Gemak in het onderhoud

Als schoonmaken niet je favoriete hobby is, net zoals van veel mensen, is een gietvloer echt ideaal. Als je tegels als ondergrond hebt, kan er al snel vuil tussen de vloer ontstaan. Een gietvloer wordt echter egaal aangebracht waardoor je daar geen last meer van hebt. Je kan eenvoudig een dweil of een stofzuiger over de vloer heen halen en je hebt niet eens chemische schoonmaakmiddelen nodig om een gegoten vloer goed te onderhouden. Hiermee bespaar je niet alleen tijd maar ook onderhoudskosten.

Een goedkope gietvloer aanschaffen

Een mooie vloer mag vaak wel wat kosten maar uiteraard heb je wel rekening met je portemonnee te houden. Ga daarom op zoek naar een goedkope gietvloer die toch kwalitatief is. Kijk naar de ervaringen van klanten die je voor zijn gegaan en bekijk foto’s om inspiratie op te doen. Zodat jij precies weet wat voor vloer je in huis wil halen en je je wensen eenvoudig over kan brengen op de vakman die de vloer voor je gaat gieten. Kies je voor een gietvloer met betonlook? Bezoek dan de eerste link in dit artikel.

Bron: goedkope-gietvloeren.nl

Geef een reactie