TipsWonen

Dit zijn de beste koop wasmachines van 2019

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar vind je het enorm lastig om de juiste keuze te maken? Dan ben je zeker niet de enige! Het aanbod is tegenwoordig echt overweldigend. Bekende en onbekende merken strooien met de mooiste reclamepraatjes. Hierdoor lijkt iedere wasmachine even goed te zijn. Dat maakt de keuze bijna onmogelijk. Gelukkig kan je, door zelf research te doen, een weloverwogen beslissing maken. Zo kies je een wasmachine die echt bij jouw gezinssituatie en persoonlijke voorkeuren past. Ben je benieuwd welke wasmachines nu echt tot de beste van 2019 behoren? Wil je weten wat de keuze redactie WasmachineSale is? Wij zetten ze voor jou op een rijtje!

7 kilo wasmachine voor de beste prijs-kwaliteit verhouding

Volgens de Consumentenbond bieden 7 kilo wasmachines de beste prijs-kwaliteit verhouding. Deze zijn over het algemeen voor iedereen betaalbaar en bieden tevens een fijne kwaliteit voor een gemiddeld gezin. Natuurlijk vind je ook in deze categorie enorm veel verschillende wasmachines, maar over het algemeen is een 7 kilo wasmachine altijd de juiste keuze.

In juli 2018 is de Whirlpool FSCR 70410 met een vulcapaciteit van 7 kilo tot beste koop van dit jaar uitgeroepen. Natuurlijk betekent dit niet altijd alles. Wat voor de één een goede koop is, kan voor de ander weer niet toereikend zijn. Gebruik daarom altijd je eigen persoonlijke voorkeur en prioriteitenlijstje alvorens je een keuze maakt. Ga niet klakkeloos me met een hype voor een bepaalde wasmachine, maar blijf dicht bij jezelf. Zo maak je zeker de juiste keuze.

Whirlpool FSCR 70410

Bosch WNAT323471

Nog een topper uit de 7 kilo trommel categorie. Deze wasmachine scoort heel goed op technisch gebied en is bovendien ook nog eens tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. Hierdoor is hij voor de gemiddelde consument een stuk aantrekkelijker dan zijn technische tweeling Siemens WMN16T3471.

Opvallend voor deze wasmachine is de gemakkelijke bediening, waardoor letterlijk ‘een kind de was kan doen’ en het hoge energielabel. Recent (februari 2019) scoorde kwam deze wasmachine las beste uit de test volgens de Consumentenbond.

Bosch WNAT323471

Zijn de ‘beste uit de test’ wasmachines voor iedereen de beste keuze?

Vaak zien we dat consumenten uitvoerig alle reviews lezen en alsnog voor de prijswinnaars uit de vergelijkingstest kiezen. Natuurlijk zegt zo’n test-winnaar logo veel over de kwaliteit van het apparaat, maar niet alles wordt hiermee omvat. Staar je dan ook niet blind op dit logo, maar blijf ook zelf research naar de verschillende mogelijkheden doen. Zo vind je op WasmachineSale reviews over enorm veel verschillende wasmachines. Zo kan je op basis van je eigen prioriteitenlijstje de beste keuzes bij elkaar zoeken. Vervolgens hak je de knoop door op basis van prijs, merknaam of uitstraling.

Bedenk bovendien ook dat de testresultaten een moment opname zijn. Daarnaast kunnen bepaalde belangrijke aspecten niet meegerekend worden. De levensduur kan bijvoorbeeld niet bepaald worden aan de testresultaten van één onderzoek. Het kan best dat de wasmachine heel hoog scoort, maar na een jaar al voor dure reparaties komt te staan. Hou daarom ook altijd de ervaringen en reviews van andere consumenten in de gaten en staar je nooit blind op het test-winnaar logo. Dit zegt immers niet alles.

Geef een reactie