DuurzaamTipsWonen

Is Nuon een betrouwbare energieleverancier?

Nuon

In iedere huishouden wordt er gebruik gemaakt van dezelfde stroom. Deze stroom komt echter wel van diverse afzenders. Laten we wel eerlijk wezen: de stroom die uit jouw stopcontact komt, is niet anders dan die van de buurman. Voor het product zelf hoef je dus niet over te stappen van energieleverancier. Voor het verschil in prijs, kwaliteit en klantencontact misschien wel.

Twijfel jij over welke energieleverancier je moet kiezen? Is je oog gevallen op Nuon en weet je niet goed wat je kunt verwachten? In dit artikel richten we onze focus op de prijs, kwaliteit en diensten van Nuon. Zo beantwoorden we de vraag: ‘is Nuon een betrouwbare energieleverancier?’

Ervaringen

Overstappen van energieleverancier is niet iets wat je dagelijks doet. We kunnen ons dus goed voorstellen dat je overweldigd raakt door het grote aanbod. Iedere energiemaatschappij pronkt met goede reclameteksten en mooie aanbiedingen. Hoe kies je dan de voordeligste leverancier uit? Vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken. Dat is het enige antwoord wat we je kunnen geven. Door te vergelijken zie je snel welke energiemaatschappij het goedkoopst is. Dat is echter niet het allerbelangrijkste. Je bent ook benieuwd naar het klantencontact en de betrouwbaarheid van een energiemaatschappij. Als je klant wilt worden bij Nuon is het fijn om meer over hun diensten te weten. Daarom is het verstandig om Nuon ervaringen 2019 door te nemen. Op deze webpagina’s kunnen consumenten hun ervaringen met Nuon delen. Zo lees je meer over de diensten, de kwaliteit van het product en de genoemde prijzen. Hou wel in je achterhoofd dat het internet soms een vrijbrief voor klagende mensen lijkt te zijn. Goede verhalen worden minder snel gedeeld. Gebruik je eigen referentiekader om realistische ervaringen te beoordelen. Zo krijg je een goed beeld van het doen en laten van dit bekende bedrijf.

nuon ervaringen

De voordelen van Nuon

Nuon behoort tot een van de populairste energieleveranciers in Nederland. Hun naam is algemeen bekend bij het grote publiek. Maar komt die grote naam ook haar beloftes na? Hoe betrouwbaar is Nuon? Wij zetten de voordelen van Nuon op een rijtje.

  • Je bent in staat om zelf het energieproduct samen te stellen. Zo kun je de energiebron zo groen maken als je zelf wilt. Beter voor het milieu en uiteindelijk zelfs beter voor je portemonnee!
  • Meer voordeel als je langer blijft. Nuon deelt flinke kortingen uit aan klanten die lang bij hun blijven. Hiermee kun je op de lange termijn veel geld en energie besparen.
  • Nuon erkent dat groene stroom uiteindelijk nog de enige oplossing zal zijn. Daarom werken zij vooruitstrevend in het vinden van alternatieve energiebronnen.
  • Het klantencontact is uitstekend te noemen. Nuon garandeert een uitstekend contact tussen de consument en de leverancier. Als er iets misgaat, staat er altijd een team vol deskundigen voor jou klaar. Dat geeft een fijn gevoel!
  • De overstap naar Nuon is snel geregeld. Zij zullen tevens contact opnemen met jouw huidige energieleverancier, zodat je deze zelf niet op hoeft te zeggen.

Bekijk ook eens de duurzame mogelijkheden zoals zonnepanelen.

Geef een reactie