InterieurWonen

Glasplaat op maat voor uw tafel

Wilt u uw tafel van een mooie glasplaat voorzien, maar kunt u maar nergens de juiste afmetingen vinden? Gehard gelaagd glas bestellen doet u gemakkelijk en snel bij GlasGigant. Hier wordt uw glasplaat voor uw tafel precies op maat gemaakt. Of u nu zakelijk of particulier een bestelling plaats, het is allemaal mogelijk. U bent verzekerd van scherpe prijzen doordat GlasGigant groothandelsprijzen hanteert. Gehard glas wordt gratis binnen heel Nederland bezorgd. Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen op locatie.

Gebruik gehard gelaagd glas

De naam zegt het in feit al, het is een combinatie van gehard en gelaagd glas. Dit glas biedt extra veiligheid. De unieke eigenschap is de sterkte van het glas. Gehard glas is sterk, maar kan wel in veel kleine stukjes uiteenvallen na een breuk. Bij gelaagd glas kan er een breuk ontstaan, maar deze blijft heel. Door het transparante glasfolie wordt de breuk bij elkaar gehouden. De keuze voor gehard gelaagd glas biedt extra veiligheid in meerdere opzichten. En is daarom geschikt voor onder andere tafels, scheidingswanden en deuren.

gehard-gelaagd glas

Gehard gelaagd glas online bestellen

Het is heel eenvoudig om bij GlasGigant in slechts drie stappen glas op maat te bestellen.

  • Stap 1: Product kiezen: u kiest het type glas en voert de aantallen en afmetingen in.
  • Stap 2: Direct mee bestellen: u voegt eventueel de benodigde beglazingsmaterialen toe.
  • Stap 3: Bestelling afronden: u kiest de gewenste afhaal- of leverdatum, controleert uw bestelling en betaalt op een veilige manier.

Uw glasplaat wordt vervolgens op maat gemaakt in een van de glasfabrieken van GlasGigant.

Snel geleverd

Uw bestelling ontvangt u in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen. Betreft het een spoedbestelling? GlasGigant doet er in dat geval alles aan om ervoor te zorgen dat uw glasplaat voor tafel binnen 3 werkdagen geleverd wordt. Wilt u meer weten over een glasplaat kopen of heeft u andere vragen? Breng een bezoek aan de website van GlasGigant.

Geef een reactie