InterieurWonen

Hoe u uw huisontwerp kunt verrijken

Hoe u uw huisontwerp kunt verrijken

Een goed interieurontwerp begint met de filosofie dat elke kamer in uw huis moet worden gebruikt op een manier die het meest geschikt is voor zijn doel. Het interieur van een slaapkamer is bijvoorbeeld ontworpen om een ​​ontspannen, harmonieuze sfeer te creëren, terwijl het interieur van een eetkamer de sociale functie moet weerspiegelen als een plek voor een gezin om samen te komen tijdens de maaltijden.

Op www.bimago.nl erkennen ze deze fundamentele elementen als essentieel voor het verrijken van het ontwerp van een huis. Hun kunst aan de muur biedt ware inspiratie, variërend van canvas afdrukken van moderne klassiekers tot volledige muurschilderingen met enkele van ‘s werelds meest iconische stadsgezichten.

Nieuwe inspiratie voor thuis

Ga voor inspirerende concepten naar www.bimago.nl waar je tientallen frisse ideeën vindt om van je huis een oase van rust en functionaliteit te maken. Ontdek hoe hun eigen ontwerpers zorgvuldig geselecteerde kunstwerken hebben samengesteld, die elkaar perfect aanvullen om de identiteit van een bepaalde kamer te versterken. Van collecties uit de natuur tot de kracht van contrasterende stukken die bij elkaar zijn geplaatst, ongeacht je smaak, er is hier iets dat je opwindt.

Een goede tip om het kwaliteitsgevoel van een kamer te versterken, is door het door u gekozen afdrukontwerp te laten repliceren op een katoenen canvas. De mensen van www.bimago.nl weten dit en bieden veel van hun kwaliteitsafdrukken aan in een van de drie opties. Digitale print, waarbij het door jou gekozen kunstwerk gebruik maakt van 360 dpi digitale print technologie, overgebracht op een Italiaans katoenen canvas voor een matte, natuurlijke beeldreproductie. Premium canvas afdruk, waar een handmatige, doorzichtige geverfde afwerking is toegevoegd om een ​​artistiek geverfd effect te geven met een glanzende, delicate afwerking. Of voor het ultieme statement in kwaliteit, een handgeschilderde reproductie van onze kunstenaars met acrylverf. Alle schilderijen zijn voorgespannen over een houten frame, klaar om op te hangen.

Kunstwerken op de muur

Muurschilderingen zijn een andere geweldige manier om uw huisontwerp te verrijken. Bevrijd uw verbeelding van de ketenen van vooroordeel over wat mogelijk is. De muren in uw huis zijn niet langer gigantische blokken van enkele kleuren die hopen op creatieve ideeën. In plaats daarvan kunt u door naar www.bimago.nl te surfen, om uw muren om te vormen tot levende, ademende kunstwerken! Of je nu de glamour van Parijs, de schoonheid van de natuur of de fantasie van sciencefiction wilt vastleggen, fotobehang laat een vorm van tot nu toe ongehoorde inspiratie los.

Een geweldig huisontwerp mag niet iets zijn dat door anderen wordt opgelegd aan degenen die het willen bereiken. In plaats daarvan moet het gemakkelijk toegankelijk zijn, zodat iedereen die geïnteresseerd is, de creatieve uitlaatklep is om hun dromen van het perfecte huis waar te maken. Met de Schilderen op nummer collectie op www.bimago.nl is het nu mogelijk om je eigen persoonlijke touch te stempelen op het kunstwerk dat in je huis wordt getoond. Daarnaast heeft Bimago een speciale kinderafdeling, zodat ze hun eigen kunstwerken kunnen kiezen en vervolgens kunnen schilderen. Wat is een betere manier om het artistieke potentieel van uw gezin te ontsluiten dan het penseel van de kunstenaar in hun hand te houden!

Geef een reactie