InterieurTipsWonen

Personalisatie: het toverwoord bij huisdecoratie

Personalisatie huisdecoratie

Wie zou nu niet graag gepersonaliseerde producten in zijn of haar huis willen hebben staan? Grote merken zoals Nutella, Coca-Cola en vele voetbalclub hebben het voor elkaar gekregen om hun klanten gepersonaliseerde producten aan te bieden. Een pot van uw favoriete beleg met uw eigen naam erop of, hoe gaaf is dat. Personalisatie is hot.

Ook in de wereld van huisdecoratie staat personalisatie steeds meer centraal. Voor een bedrijf dus het moment om daar op in te spelen! Met een lasersysteem zijn de mogelijkheden tot personaliseren eindeloos. Aandacht voor detail en uniciteit kenmerken immers uw producten.

Eindeloze toepassingen

Met een laser graveermachine kunt u waardevolle, individuele versieringen aanbrengen op bestaande producten of uw eigen producten creëren. We geven een aantal voorbeelden om u te inspireren.

  • In de keuken: lasergraveer uw broodplanken, bestek, drinkglazen, servetringen, placemats en onderzetters met een leuke tekst, naam of afbeelding. Zo creëert u een unieke huisraad.
  • In de woonkamer: lasersnijd uw eigen room divider met een patroon naar keuze, maak uw eigen (houten) lampenkappen, wereldkaart of kapstok. Of personaliseer uw bestaande kussenhoezen, kerstballen of fotolijsten met een leuke quote, mooie patroon of een afbeelding. Het is zelfs mogelijk om een foto te graveren op bijvoorbeeld metaal of acrylaat. De laser is zo nauwkeurig dat elk detail goed te zien is!  

    fotolijst-lasergraveren
    Voorbeelden lasergraveren en –snijden van producten in huis

Welke materialen kan ik bewerken?

Met de Trotec lasersystemen kunt u een enorm scala aan materialen graveren, snijden of markeren. De materialen die bewerkt kunnen worden lopen uiteen van glas, kunststof, hout, rubber, leer en metalen tot textiel.

Waarom zou ik een lasermachine moeten aanschaffen voor personalisatie?

Huisdecoratie wordt veel ver- en gekocht, maar ook worden deze met enige regelmaat vervangen. Dat betekent dus dat er veel winst te behalen valt. Door uw bedrijf met een extra dienst uit te breiden of uw bestaande dienst te optimaliseren trekt u een nieuwe doelgroep aan. De laser machine bewerkt nauwkeurig materialen op een contactloze manier en genereert een permanente gravure. Als gevolg hiervan wordt waarde toegevoegd aan massaproducten en zijn de resultaten uniek.

Welke lasergraveermachine?

Welke van alle beschikbare lasers heb ik nodig voor het personaliseren van producten? De snelste laser graveermachines in de markt zijn de Speedy lasermachines van Trotec Laser. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen: met een CO2 laserbron, een fiber laserbron of met beide laserbronnen in één systeem: flexx technologie™.

lasergraveermachine

Speedy laser graveermachines van Trotec Laser

Geef een reactie