InterieurTipsWonen

Ervaringen met interieur design

interieur design

Interieur design is een enorm breed begrip. De meeste mensen denken direct aan een perfect gestylede ruimte die hun het ‘showroom-gevoel’ geeft. Dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Bij interieur design zijn alle meubelstukken en woonaccessoires welkom, mits deze voldoen aan bepaalde criteria. Designmeubels geven je woning net dat beetje extra’s, maar dat hoeft niet te betekenen dat je direct je gehele woning vol moet stoppen met designstukken. Meestal maak je een veel groter statement met één pronkstuk. Als je eindelijk een nieuwe woning gevonden hebt via DirectWonen, snappen we heel goed dat je het interieur gelijk een flinke boost wilt geven. Een interieur verrijken met designmeubels, klinkt echter gemakkelijker dan het is. In deze blog geven we je een aantal tips, waarmee designmeubels ook jouw interieur helemaal compleet kunnen maken!

Schaf kwalitatieve designmeubels aan

Veel winkels pronken met slogans om hun zogenaamde designmeubels aan te prijzen. Enkel de term ‘designmeubel’ gebruiken, is echter niet voldoende om ook echt aan deze criteria te voldoen. Wij raden aan om altijd op zoek te gaan naar de meest kwalitatieve woonwinkels, zoals HomeDeco, zodat je zeker weet dat deze meubels voldoen aan de gestelde eisen op basis van kwaliteit en levensduur. Bovendien is het ook nog mogelijk om daar om advies te vragen. Zo ontvang je direct een inspiratieboost voor de verdere inrichting van jouw design interieur.

designmeubels

Waarom kiezen voor designmeubels?

Sommige mensen snappen niet wat de toegevoegde waarde van designmeubels is. Waarom zou je een gigantisch bedrag neerleggen voor één meubelstuk als je daar ook je hele woonkamer van kan inrichten? Laten we allereerst die mythe uit de lucht helpen. Designmeubels zijn logischerwijs wel wat duurder dan gewone meubels, maar dat betekent niet direct dat je een fortuin kwijt bent. Bovendien gaan designmeubels veel langer mee, waardoor je ook minder snel nieuwe meubels hoeft aan te schaffen. Alles bij elkaar opgeteld, zijn designmeubels echt niet heel veel duurder dan gewone non-merk meubels. Daarnaast leveren designmeubels ook nog eens talloze voordelen voor de gebruiker én de ruimte op. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  • Designmeubels stijgen vrijwel altijd in waarde, de kans is dan ook groot dat je over enkele jaren winst kan maken op jouw designmeubels. Tot die tijd geniet je van een unieke uitstraling en een praktisch meubelstuk. Dat noemen we pas een echte win-win situatie.
  • Designmeubels geven een boost aan elk interieur. Is jouw interieur een beetje gewoontjes en wil je de ruimte meer bezieling geven? Kies dan voor een prachtig designmeubel in de kamer. Je zal merken dat dit meubelstuk de pronkstuk van de ruimte wordt en daarmee tevens de gehele uitstraling beïnvloedt. Je hoeft hierbij echt geen tientallen designmeubels te kopen. Je maakt een veel groter statement door voor één pronkstuk te kiezen.

Designmeubels zijn ontzettend praktisch in gebruik. Veel mensen denken dat designmeubels enkel gemaakt werden om kracht in een ruimte te brengen, niet om ook daadwerkelijk gebruikt te worden. Het tegendeel is echter waar: designmeubels zijn de meest praktische meubelstukken die je ooit bent tegengekomen! Dit in combinatie met hun tijdloze karakter, maakt ze een perfecte toevoeging voor elk interieur

Geef een reactie