InterieurTipsWonen

Hier vindt u inspiratie en tips voor gietvloeren

Hier vindt u inspiratie en tips voor gietvloeren

Inspiratie en tips voor gietvloeren zijn de ideale combinatie als u overweegt deze vloer aan te schaffen. Het idee dat u in uw hoofd heeft, is binnenkort misschien wel werkelijkheid. Alleen het vormgeven aan de invulling en uitvoering ontbreekt nog. Daarom is het handig om inspiratie op te doen en van praktische tips over gietvloeren gebruik te maken.

Gietvloeren inspiratie: kijk naar eerdere projecten

 Een prima manier om wat meer inspiratie op te doen, is door voorbeelden te bekijken. Bijvoorbeeld van projecten die al zijn uitgevoerd. Als u ziet hoe een nieuwe gietvloer in het echt staat in een moderne woning is dat inspirerend. Op G-vloeren.nl heeft u de mogelijkheid om deze inspiratie op te doen.

Hier vindt u een uitgebreid aantal voorbeelden van eerder uitgevoerde projecten. Wellicht dat er een project is dat u direct aanspreekt. Of misschien ziet u een gietvloer die u in een andere kleur beter bij u thuis vindt passen. Dat brengt de inspiratie meteen naar het onderwerp van de kleur.

Laat u inspireren door de kleuren van gietvloeren

 Inspiratie opdoen met gietvloeren in allerlei kleuren is natuurlijk ook fantastisch. Het is daarom aan te raden om de kleursamples van G-vloeren te bekijken. Die geven overigens nog maar een beperkt inzicht. Als u voor een 100% alifatische gietvloer kiest, zijn er eindeloos veel kleuren om uit te kiezen. Zelfs wit behoort tot de mogelijkheden. Ziet u een witte gietvloer in uw woning zitten?

Of denkt u dat wit net even wat te besmettelijk is? Er zijn duizenden kleuren om toe te passen en ook uw droomkleur valt daaronder. Of kiest u liever voor een mix van tinten om dat ene speciale betoneffect in uw interieur te bewerkstelligen? Dat is eveneens een optie en ook hiervoor geldt dat er inspirerende voorbeelden aanwezig zijn.

Laat u inspireren door de kleuren van gietvloeren

Nog een paar tips voor de aanschaf van een gietvloer

 Er valt voor u inspiratie genoeg op te doen als het gaat om gietvloeren. Belangrijk is wel dat u weet dat er meerdere soorten zijn. Een voorbeeld is de populaire PU gietvloer van kunsthars die in een effen look of met mixtinten is aan te brengen. Dat levert voor het uiterlijk en de aanblik al een groot verschil op.

Wilt u de gietvloer alleen aanbrengen in de woonkamer? Ook in andere ruimtes in huis is de gietvloer een perfecte vloer. Denk daar maar eens over na, want een toenemend aantal m2 scheelt ook in de m2 prijs. Kies vooral ook een gietvloer applicateur uit die gerenommeerd is en kwaliteit levert. Dat is belangrijk als het gaat om de aanschaf van een gietvloer. U bent dan van maatwerk verzekerd en van een gietvloer die jarenlang een comfortabel basis vormt in uw woning.

Geef een reactie