BadkamerTipsWonen

Raamshutters

raamshutters plaatsen

Raamdecoratie is vaak de laatste stap bij het bouwen of verbouwen van een woning, maar het is zeker niet de minst belangrijkst. Niet alleen zorgt raamdecoratie voor de juiste hoeveelheid licht in je interieur, het biedt ook bescherming en privacy. Van lamellen tot vouwgordijnen en van shutters tot overgordijnen; er is genoeg keuze als het gaat om raamdecoratie. Het makkelijke van raamdecoratie is dat het minder gevoelig is aan trends dan behang, meubilair en accessoires. Toch zijn er in de raamdecoratie ook trends, die vaak wel een aantal jaren duren. WE vertellen je meer over deze trends, zodat jouw interieur er dit jaar ook weer piekfijn eruit ziet.

Stoer en romantisch

Kies bijvoorbeeld voor gordijnen in een stoere lichtgrijze stof, met een brede bies. Hierdoor creëer je een nonchalante look en breng je de rust terug in je interieur. Wil je liever voor een romantisch interieur gaan? Kies dan voor zachte, wapperende gordijnen. Ze kunnen benadrukken de warme en intieme sfeer van een ruimte. Als je er ook nog voor kiest om de gordijnen uit te kiezen in pastelkleuren, dan kun je de ultieme romantische sfeer creëren.

Natuurlijke tinten

Wil je liever de tinten van de natuur terugbrengen in je interieur? Dan kun je kiezen voor houten shutters. Ze creëer een rustige sfeer in je huis, omdat er de shutters zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Daarnaast draagt de natuurlijke kleur ook een steentje bij aan de rust. Wil je bijvoorbeeld een ruimte creëren waar je je terug kan trekken van de drukke wereld om je heen? Dan zijn houten shutters hiervoor een goed advies.

natuurlijke tinten raamshutter

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van raamshutters? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Van Eyck Shutters. Zij hebben een uitgebreid assortiment met shutters, in verschillende afmetingen en kleuren. En het mooiste is; ze maken de shutters altijd op maat. Hierdoor heb je altijd de juiste afmeting raamdecoratie, die de juiste sfeer in je interieur kan bepalen. Neem snel een kijkje op de website en laat je verrassen door het assortiment.

Geef een reactie