KeukenTipsWonen

Keukenprinse(sse)n kunnen hun hart ophalen met goede pannen

goede pannen

Sinds dat de mensheid in staat was om vuur te beheersen bracht dit veel sociale verandering met zich mee. Het leven ging zich steeds meer afspelen voor het vuur. Het koken van voedsel ging hand in hand met deze verandering. Dit gaf de mogelijkheid om het voedsel te verhitten en maakte het makkelijker te verteren, smakelijker, houdbaarder en daardoor nam de kans op ziektes af.

Tegenwoordig, anno 2018 hebben wij een breed scala aan bereidingsmogelijkheden tot onze beschikking om voedsel in te bereiden. De meest gebruikelijke voorwerp hiervoor is de pan. De inhoud van een pan varieert van 500 ml tot heel veel liters. Zo zijn er verschillende pannen voor bepaald soort voedsel. Voor koken op gas, elektriciteit of infrarood zijn verschillende pannen beschikbaar. Doorgaans zijn de pannen in onze keukens gemaakt van roestvast staal, aluminium, koper, gietijzer of smeedijzer.

Kookpannen kopen

Bij Cookinglife bent u op de juiste plek voor al uw pannen. Het uitgebreid assortiment bestaat uit kookpannen, koekenpannen, wokpannen, braadpannen, sauteerpannen, steelpannen, grillpannen en soeppannen. Ieder soort pan is geschikt voor het bereiden voor een bepaald soort voedsel. Zo is de wokpan ideaal voor het frituren of roerbakken van je voedsel. De koekenpan is om zijn beurt het meest geschikt om vlees of eieren in te bakken. Naast de juiste pan soort is het ook belangrijk om te weten welk het meest geschikt is voor u als het gaat om koken.

Kookpannen kopen

Beste kwaliteit pannen

Wilt u een pan van de beste kwaliteit? Dan zijn de pannen van Le Creuset een absolute aanrader. Het aanbod van Le Creuset bestaat uit topkwaliteit braad- en stoofpannen met unieke en kenmerkende design. Le Creuset houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen en verbeteren van hun unieke braadpannen van gietijzer die vervolgens bewerkt worden in verschillende mooie kleuren. De producten van Le Creuset zijn gemaakt voor voedselbereidingen van hoogstaande kwaliteit.

Voor een goedkopere optie, maar nog steeds een goede prijskwaliteitverhouding zijn de pannen van BK een optie voor u. Al meer staat 165 jaar voorziet BK-particulieren en bedrijven van kwalitatief goede pannen. De pannen van BK zijn gemaakt voor optimale gebruiksvriendelijkheid door maatstreepjes en een beschermde laag email. Met het aanbod van BK heeft u verschillende mogelijkheden om uw favoriete gerechten te bereiden. En dat voor een goede prijs!

Bij Cookinglife bent u op de juiste plek voor al uw pannen in verschillende soorten en maten. Het uitgebreide aanbod is gericht om u te voorzien met alles wat u nodig heeft voor het kokkerellen. Neem een kijkje op de website van Cookinglife om het assortiment van pannen te kunnen bekijken!

Geef een reactie