InterieurSlaapkamerWonen

3 must haves voor jouw slaapkamer

3 must haves voor jouw slaapkamer

Als jij een thuiswonende puber bent, dan breng jij hoogstwaarschijnlijk het grootste gedeelte van de dag door op jouw slaapkamer. Huiswerk maken, chillen en als je het niet te druk hebt, dan kom je ook nog aan het slapen toe. De slaapkamer is de enige eigen plek die jij in huis hebt. De badkamer, keuken en alle andere ruimtes deel jij met de rest van je gezin. Als thuiswonende puber mag je eigenlijk niet klagen. Het leven in een studentenstad lijkt jou misschien fantastisch, maar je moet ook stilstaan bij de bijkomende kosten. Het leven op jezelf is niet gratis en het komt je niet aanwaaien. Naast het harde werken op school, heb je nog een bijbaantje voor je kosten, daarnaast moet je ook iedere avond zorgen voor een heerlijke maaltijd. Waar jouw slaapkamer ook is: lees snel verder en ontdek de drie must haves voor jouw slaapkamer. 

 

1) Een groene omgeving 

 

Een aantal planten in jouw slaapkamer, kunnen zorgen voor een groene omgeving. Een groene omgeving zorgt voor een gezellige sfeer in jouw slaapkamer. Kies de planten niet alleen voor de leuk, maar denk ook aan de zuurstofboost. Op jouw kamer studeer je natuurlijk erg hard. Het is essentieel om voldoende zuurstof binnen te krijgen tijdens het leren en slapen. Verbeter de lucht in jouw kamer met een prachtige klimop. De klimop is ideaal om op de kast neer te zetten. 

 

2) De spiegel 

 

Het is prettig om een spiegel op jouw slaapkamer te hebben. Voordat je ’s ochtends weggaat kan je nog eventjes snel jouw outfit checken. Het is aan jou om te kiezen voor welke spiegel je gaat. Een staande spiegel geeft jouw zicht op de gehele outfit. Door middel van een ronde spiegel aan de muur kan je snel checken of je make-up en haren wel goed zitten. Kies welke spiegel jij het leukste vindt voor op jouw slaapkamer. 

 

3) Plek om tot rust te komen 

 

Een heerlijke plek om tot rust te komen is natuurlijk jouw slaapkamer. Het is niet de bedoeling om de hele dag in bed te gaan liggen. Slapen doe je vanzelfsprekend ’s nachts en niet overdag. Op een bank of stoel kan je lekker relaxen naar een lange dag school of werken. Als jij genoeg ruimte hebt, dan kan je een stoel of bank toevoegen aan jouw slaapkamer. Niet iedereen heeft een grote slaapkamer, daarom kan je ook kiezen voor een slaapbank. Een slaapbank 160 breed is een heerlijke bank waar je op kunt chillen. In de avond tover je de bank gemakkelijk om tot een heerlijk bed om in te slapen.

Geef een reactie