AlgemeenDuurzaamInterieurWonen

Het huis helemaal naar jouw wens maken

Het huis helemaal naar jouw wens maken

Er zijn veel mensen die dagelijks op zoek zijn naar ideeën om een duurzame en tijdloze woning te maken. Zo kun je kiezen voor de Travertin vloer die gemaakt is van natuursteen. Deze wordt milieuvriendelijk gemaakt en draagt dus bij aan een beter milieu. Eventueel kun je ook een bestaande of nieuwe vloer laten schilderen tot een betongeverfde. Dit matched met bijna iedere interieurstijl. Om ook nog eens veilig te wonen kun je kiezen voor een beveiligingscamera met DVI kabels.

Wat kun je met de kabels van DVI?

De Kabels van DVI zijn de voorganger van de HDMI kabel. Ze maakte het mogelijk om zowel audio als video over te dragen naar beeldschermen of televisies. Zo waren er in het begin veel DVD spelers die beschikte over een DVI aansluiting. Daarnaast worden ze vandaag de dag nog steeds veel gebruikt voor het aansluiten van externe computerschermen. In de meeste gevallen zit er maar een enkele HDMI poort op computer of laptops. Veel mensen gebruiken de DVI aansluiting daarom ook voor het aansluiten van een extra scherm. Voordat HDMI kwam was DVI ruim 10 jaar de standaard voor vele apparaten. Met een DVI-A aansluiting kun je enkel analoog signaal verzenden. Met een DVI-I aansluiting kun je zowel analoog als digitaal signaal verzenden naar een scherm. Ook was er DVI-HDCP waarmee je  via een veilige verbinding en encryptie signalen kon overdragen. Deze werd voornamelijk gebruikt bij beveiligingscamera’s.

De voordelen van betongeverfde vloertjes

Met de Betongeverfde vloertjes heb je het unieke betonnen uiterlijk maar niet het koude gevoel. Beton is namelijk van nature koud waardoor veel mensen dit niet in hun woning willen hebben. Je zou PVC of laminaat zelf kunnen schilderen met een betonlook om toch de kleur te krijgen, maar dan kun je het wel combineren met vloerverwarming. Het is een moderne kleur die in tientallen tinten te verkrijgen is. Je kunt dit ook uitbesteden aan een professional voor 50 euro per vierkante meter. Vaak voeren zij ook een extra behandeling uit waardoor de vloer mogelijk waterdicht wordt. Tevens zijn er ook gietvloeren in deze kleur die ook nog eens stoot en krasvast zijn. Afhankelijk van de soort vloer die je kiest gaat deze tientallen jaren mee. Het is dus een duurzame vloer die ook de waarde van je woning ten goede doet.

Klassieke en stijlvolle vloeren van Travertin

De vloeren van Travertin lijken veelal op een marmeren vloer. Echter is er met deze vloer veel meer mogelijk qua kleurencombinaties. Het geeft een luxe uitstraling voor veel minder geld als dat een marmeren vloer kost. Tevens is deze vloer goed te onderhouden met alleen water. Eventueel kun je ook milieuvriendelijke allesreiniger gebruiken maar in principe is dit niet nodig. Om de paar jaar zou je deze vloer kunnen laten polijsten zodat hij de glans van een nieuwe vloer terug krijgt. Deze vloer is van natuursteen gemaakt waardoor het ook nog eens een duurzame vloer is. Hoe meer mensen deze vloeren kopen hoe lager de CO2 uitstoot gaat worden.

Geef een reactie