TipsWonen

De redenen om te kiezen voor een robuuste tafel voor in huis

Robuustetafels.nl

Waarom zou je kiezen voor een robuuste tafel voor in huis? Past zo’n tafel bij jouw interieur en is het altijd een slimme keus? Op deze vragen lees hier het antwoord. Robuuste tafel zien we steeds meer in interieurs voorbijkomen. Een moderne interieur, zoals een industrieel interieur, kan eigenlijk niet meer zonder een robuuste tafel van bijvoorbeeld Robuustetafels.nl. Maak het plaatje af met leren eetkamerstoelen en een industriële lamp erboven. Voor de rest van het interieur kun je daarna kiezen voor een leren bank en meubels van metaal. Op deze manier krijg je een interieur zoals je ziet in woonmagazines.

Een robuuste tafel voor een industrieel interieur

Heb jij, of wil jij een industrieel interieur? Dan is een robuuste tafel zoals een robuuste eettafel, een must. Zo’n tafel is vaak gemaakt van een houten blad op metalen poten. De poten zijn van onbehandeld metaal en vaak gewoon gemaakt van ijzer. Maar deze poten kun je ook krijgen in iedere gewenste kleur. De poten worden dan gepoedercoat of geverfd. Het voordeel van poedercoaten is dat de verf beter op het metaal zit en minder snel krasjes of putjes in de verf ontstaan. Maar ook voor een andere stijl interieur, zoals een klassiek interieur, kun je hierdoor een robuuste tafel kopen. Denk aan een houten blad op zwarte of witte poten. Dit maakt het geheel direct tijdloos.

Een robuuste tafel voor een industrieel interieur

Een robuuste tafel voor als je kinderen hebt

De meeste ouders weten dat kinderen je interieur kunnen slopen. De eetkamertafel is een plek waar de kinderen graag spelen. Denk aan knutselen, tekenen met blokken spelen of met bijvoorbeeld lego. Tijdens dit spel kan de tafel nog wel eens beschadigd raken. Tijdens het tekenen schiet de pen uit en tijdens het kleuren en knutselen komt er verf of lijm op de tafel. Bij een robuuste tafel is dit geen enkel probleem. In de meeste gevallen kun je het gewoon goed schoonmaken. In het ergste geval zou je, nadat de kinderen wat groter zijn, de tafel af kunnen schuren en opnieuw in de lak kunnen zetten. Een robuuste tafel gaat dus ook als je kinderen hebt, een leven lang mee.

Een grote of een kleine tafel

De robuuste tafel komt het mooiste tot zijn recht wanneer hij groot is, denk aan een tafel voor minimaal vier personen, maar nog mooier is een zes persoons uitvoering. De stoelen vormen dan een mooie eenheid onder tafel en ook de lengte en breedte verhouding van de tafel is perfect. Maar ook voor een kleine tafel, Kun je kiezen voor een robuuste tafel. Let er dan wel op dat de poten niet te dik zijn. Hierdoor lijkt de tafel beter in proportie te zijn. Tafel zijn er vaak in standaard maten, maar mocht het niet passen in jouw huis, dan kan een tafel ook op maat gemaakt worden.

 

Geef een reactie