BadkamerTipsWonen

Badkamer inspiratie 2019

Badkamer inspiratie 2019

Als je op zoek bent naar goede ideeën voor je badkamer, lees dan de badkamer inspiratie 2019 tips door. Je krijgt zo nieuwe inspiratie en weet dan weer wat de opties zijn. Laat het even bezinken en dan kun jij keuzes maken wat er bij jouw en je woning past.

Badkamer verplaatsen?

Wanneer jij je badkamer wilt vernieuwen dan gaat daar een zoektocht aan vooraf. Een zoektocht naar de voor jou en eventueel je huisgenoten ideale badkamer. Je moet je enkele zaken vooraf afvragen bijvoorbeeld hoeveel ruimte heb je voor de badkamer en is dat groot genoeg voor een ligbad en een douche? Wat is mijn budget voor de nieuwe badkamer? Heb je een erg kleine badkamer, bekijk dan de mogelijkheid om een andere ruimte in huis, bijvoorbeeld de kleinste slaapkamer, als badkamer te verbouwen. Laat een deskundige met je mee kijken, je hebt namelijk te maken met allerlei leidingen, een afvoer enz.

Nu even investeren voor een prachtige badkamer straks, waar je vele jaren geen omkijken naar hebt. Een mooie en ruime badkamer is naast het comfort een waardevermeerdering van je huis. Heb je niet de mogelijkheid om de badkamer te verplaatsen, of vind je de investering te groot dan kun je op allerlei andere manieren de badkamer moderniseren. Voor badkamer inspiratie 2019 ga je online, je bekijkt tijdschriften en je gaat naar de showroom voor de nieuwste snufjes op het gebied van een badkamer. De vakman kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden in jouw situatie. Maak je eisen en wensen duidelijk kenbaar en er kan een mooie badkamer voor je worden gerealiseerd. Ook kun je kijken naar de slaapkamer inspiratie 2019 en bekijken hoe je de slaapkamer en badkamer bij elkaar kunt betrekken.

Badkamer met ligbad en/of douche

Wil je perse een ligbad in je badkamer of vind jij een douche prettig? In een ruime badkamer kun je zowel de douche als het ligbad realiseren. Maak een ontwerp hoe jij de badkamer graag ziet. Vind je het moeilijk dit zelf te bedenken? Badkamer inspiratie 2019 vind je op diverse plekken: je bezoekt een showroom en laat je uitgebreid voorlichten, je zoekt online of bekijkt in tijdschriften de meest fraaie en zeer diverse badkamer ontwerpen. Is er geen ruimte voor bad en douche dan kun je wellicht in bad douchen. De vakman weet vaak raad met een gebrek aan ruimte. Door efficiënt gebruik van de ruimte, creëert hij of zij een fraaie badkamer, waarin je ongekend veel ruimte hebt. Zoals een mooie keuken een waardevermeerdering is voor je huis, is dat bij een goed geplaatste badkamer ook het geval. En vergeet niet het comfort en de luxe die jij daarvan elke dag opnieuw ervaart.

Badkamer met ligbad en:of douche

Luxe badkamer

In tijdschriften, in showrooms en online vind jij de meest luxe badkamers. Je kunt een complete badkamer die je hebt gezien en waarvoor je “bent gevallen”, laten plaatsen. Je hebt echter ook de mogelijkheid om zelf veranderingen daarin aan te brengen: een andere kleur aan de wand, op de vloer, de kleur van het sanitair, keuze uit één op twee wasbakken, materiaalkeuze enz. Op die manier creëer jij je eigen badkamer tot een unieke badkamer. Denk over alles goed na, over de wasbak bijvoorbeeld. Hoe fijn is het als je met twee personen tegelijkertijd op het spitsuur van de ochtend je tanden kunt poetsen! De keuze is dan eenvoudig te maken: je kiest voor twee wasbakken. Ben je al wat ouder en ga je nu de badkamer moderniseren is dan een inloopdouche verstandig? Laat je goed voorlichten en bekijk veel badkamers en zoek badkamer inspiratie 2019. Weet wat de mogelijkheden zijn, zodat je straks niet hoeft te laten breken of verbouwen in je nieuwe badkamer. Als laatste genoemd, toch erg belangrijk is de ventilatie in een badkamer. De vakman zal daar zeker rekening mee houden. Zet dit bovenaan je lijstje als je zelf de badkamer gaat opknappen. Niemand wil vochtplekken in zijn of haar badkamer! Laat je voorlichten door de specialist, ook op dat gebied valt wat te kiezen.

Luxe badkamer

Accessoires badkamer

De badkamer is geheel naar jouw zin verbouwd. Nu mag jij de puntjes op de i zetten door accessoires toe te voegen. Dat zul je niet vervelend vinden!! Er zijn veel accessoires te koop voor de (luxe) badkamer. Je kunt de accessoires afstemmen wat betreft de kleuren, op de gebruikte kleuren in de  badkamer. Er is veel keuze op dit gebied: een closetrolhouder, een douchezitje, een zeepdispenser, een föhn, een pedaalemmer, verlichting, een wasmand, bekers voor de tandenborstel, handdoekrekje, accessoires voor het toilet, voor de douche, voor het bad enz. Het verschil in kwaliteit van deze producten is ook erg groot. Weet je dat dit ook erg leuke cadeautjes zijn om te vragen of te geven? Badkamer inspiratie 2019 laat je naast mooie badkamers ook een heleboel accessoires zien, waaruit jij een keuze kunt maken.

Keuzes maken

Het kan ook zijn dat je graag meerdere aspecten in de woning aanpast. De woonkamer inspiratie 2019 kan je dan helpen om nog meer ideetjes op te doen.

Geef een reactie