InterieurTips

3 industriële stijlen die je kan proberen!

3 industriële stijlen

Het industriële interieur hoeft niet saai en koud te zijn, met deze 3 combinatietips kan jouw industriële interieur gelift worden en wordt de stalen deur van stalen-deur.nu een mooie en goede toevoeging aan jouw interieur.

Industriële chique stijl

Voor een fabelachtig moderne kijk op het industriële interieur, moet je beginnen met de glam! Dit is een van de favoriete ontwerp ideeën voor mensen die houden van een beetje flair. Het industriële interieur zelf is onmiskenbaar, maar de lay-out heeft een formeel gevoel met trossen ottomanen en een sierlijke inrichting.

Begin met een neutrale kleur basis in de richting van grijswaarden en voeg een paar pops van blush kleuren toe om een samenhangend interieur te creëren. Nep koe huid tapijten, een handelsmerk van de industriële look, staat aan de top van de lijst om textuur en warmte toe te voegen! Industriële elementen zoals geraffineerd metaal met messing en antieke materialen en een stalen deur geven de ruimte een koele rand.stalen deur

Hedendaagse industriële stijl

De lay-out geeft prioriteit aan functie en comfort, waardoor een intieme lounge omgeving ontstaat die goed werkt als tv/leeszaal of ontmoetingsplaats. Het overvolle meubilair met houten basis voegt comfort en stijl toe om het stenen oppervlak van de gewichtige salontafel in balans te brengen. Elk element in de kamer kleeft aan een donker grijs kleurenpalet, waardoor een perfect contrast ontstaat met de levendige muur van rode bakstenen in de ruimte. Over het algemeen heeft dit interieur ontwerp gastvrije energie door het balanceren van grondstoffen met zachte en comfortabele texturen.

Rustieke industriële stijl

Rustiek is een andere stijl die goed samen gaat met het industriële interieur. De look draait minder om koud en ernstig en meer om de aarde tinten en verfijnde bossen-aka meer boerderij/landelijk, minder fabriek. De ruimte is voorzien van een praktische lay-out met een supersize bank in een gezellige cognac leer kleur. Houttinten zoals tinten honing contrasteren met de eenvoudige industriële accenten in het interieur.

Een tapijt bijvoorbeeld, creëert een extra dimensie en trekt het kleurenpalet samen in een samenhangend interieur. De kleuren, details en verscheidenheid aan kunst en decor zijn stijlvol maar toch eenvoudig en naadloos en mengen rustieke en industriële esthetiek. 

Geef een reactie