InterieurWonen

De nieuwste woontrend: Landelijke Loungebanken

De nieuwste woontrend Landelijke Loungebanken

Heeft u al jaren dezelfde zitbank en is het een keer tijd voor wat anders? Heeft u wel eens gedacht aan een loungebank? Loungebanken zijn ideaal voor elke woonstijl en daarom in bijna elke huiskamer terug te vinden. Dat is ook niet zo gek want met zowel een zit als lig gedeelte is een loungebank een echte multifunctionele banken.

Door de grote omvang van de bank heeft u voldoende zitcomfort en kunt u meerdere mensen plaats bieden. Voor bijvoorbeeld een avond met vrienden of familie biedt de loungebank genoeg zitplekken. Maar ook voor een simpel avondje thuis voor de tv of met een boek in hand, is de loungebank een genot door de comfortabele en ruime zitting. De loungebank wordt dan ook vaak gezien als het centrale punt van de woonkamer waar het huis samenkomt, perfect voor ontspanning en gezelligheid. Met een loungebank kunt u dus alle kanten op.

De Landelijke Stijl

Vaak wordt er bij een loungebank gekozen voor een rustieke, landelijke stijl. De landelijke stijl is een zeer populaire moderne interieur stijl die gekenmerkt wordt door zachte tinten, natuurlijke materialen en warme elementen. Veel mensen kiezen voor de landelijke woonstijl juist omdat een landelijke stijl erg gezellig en rustig overkomt. De landelijke stijl geeft dan ook echt dat thuisgevoel. Veel voorkomende kleuren zijn vaalgeel, beige, lichtblauw of crème.

Deze lichtere kleuren geven een gevoel van rust en ruimtelijkheid, ideaal dus voor iedere woonkamer. Donkere kleuren zoals donkergroen, bruin, okergeel of zelfs zwart daarentegen kunnen zorgen voor een wat intieme sfeer. Het meubilair, zoals de bank en kasten, is vaak aan de grote kant, ruimtelijk opgezet en functioneel ingericht zodat deze een centrale plek hebben in de woning. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunt u uw woonstijl dus makkelijk een ander gevoel geven door speling met diverse kleuren en uw keuze uit verschillende meubels.

Loungebanken bij Prominent

Voor relatief grote meubels zoals de loungebank is de landelijke stijl zeer geschikt, omdat de ruime afmeting van de loungebank worden gecontrasteerd door zachte, warme kleuren waardoor de bank rustig en comfortabel overkomt. Op deze manier kunt u genieten van een grote ruime bank zonder dat deze een te prominente rol in uw woonkamer opneemt. Veel voorkomend is het gebruik van stof en leer als materiaal voor de loungebank, omdat deze materialen bijdragen aan de rustige look die de landelijke stijl nastreeft. De combinatie van kleur, materiaal en omvang maken dat de loungebank een ideale bank is voor de landelijke stijl.

Op onze website en in onze winkels vindt u een ruime selectie aan loungebanken. Al onze banken worden vakkundig uitgekozen door onze medewerkers op zitcomfort, stijl, duurzaamheid, materiaal en prijs. De ruime selectie aan loungebanken die wij aanbieden zijn door onze experts zorgvuldig geselecteerd op de landelijke stijl. Zo vindt u in ons aanbod materialen zoals stof en leer en heeft u ruime keuze uit kleuren zoals blauw, grijs tinten, bruin en rood. Daarnaast bieden onze modellen veel mogelijkheden voor aanpassingen in materiaal, kleur en diverse functies.

Graag verwelkomen wij u weer in onze winkel of online op onze webshop om uw ideale bank uit te zoeken. Voor stijladvies zijn onze experts beschikbaar, zij helpen u vakkundig bij het kiezen van uw nieuwe bank.

Geef een reactie