TipsTuinWonen

Tuinschermen voor meer privacy

Tuinschermen voor meer privacy

Zomer is om de hoek en het weer wordt rustig aan weer een stukje beter. Dit betekend natuurlijk dat er binnenkort weer in de tuin gezeten kan worden. Doe je dit liever in een beetje privacy? Dan is een tuinafscheiding wellicht iets voor jou.

Genieten in de zon is iets waar wij met z’n allen naar uitkijken en waar is het nou heerlijker dan in jouw eigen tuin? Natuurlijk is het prettig om dit in alle rust en met wat privacy te kunnen doen. Hier heb je gelukkig tuinschermen voor. Hierdoor kun jij ongestoord rusten in jouw tuin.

Het liefst heb je natuurlijk wel een afscheiding die buiten het afschermen, er ook stijlvol uitziet. Gelukkig heeft tuinafscheiding.nl een groot assortiment in tuinschermen.

Soorten tuinschermen

Een erg gewilde afscheiding voor de tuin zijn houten tuinschermen. Hout staat namelijk erg mooi en elegant als afscherming. Er zijn erg veel verschillende varianten van houten schermen, ook in het hout zelf. Zo heb je Douglas hout of hardhout, maar ook composiet of kokowall schermen.

Natuurlijk hoeft jouw tuinafscheiding niet exclusief uit hout te bestaan, je hebt namelijk ook prachtige hout beton schuttingen. Deze schutting bestaat uit hout en wordt versterkt door beton, wat het erg duurzaam maakt. Of wellicht wil je dat jouw beschutting uit geheel beton bestaat? Ook dit is mogelijk en geeft een erg stoere look aan jouw tuin.

Een beetje privacy

Voor een modernere look, kun je gaan voor een rabatdelen schutting. Deze schutting is erg makkelijk om zelf in elkaar te zetten door een systeem dat bestaat uit palen en losse rabatplanken. Met deze schutting zorg je voor totale privacy, aangezien er niet door de planken heen gekeken kan worden.

Heb je liever iets natuurlijks als tuinscherm? Dan worden er ook natuurlijke tuinafscheiding verkocht van verschillende materialen. Zo heb je bijvoorbeeld bamboe, riet, boomschors en nog meerdere materiaal om uit te kiezen. Elk materiaal zorgt voor een unieke look in jouw tuin!

Welke schuttingen kun je gebruiken

Bij een schutting heb je wellicht ook een deur nodig. Ook deze worden aangeboden bij tuinafscheiding.nl. Een groot assortiment in deuren maakt het dat er voor elke schutting wel een geschikte deur te vinden is, ongeacht de materiaal van de schutting.

Hoef je niet per se een gehele afdekking maar liever iets korts? Dan kun je ook kiezen voor een tuinhek die makkelijk op te zetten is en toch zorgt voor wat afdekking. Verschillende materialen, zoals metaal, kastanje of simpele tuingaas, zorgen voor de juiste afwerking in jouw tuin.

Klus je liever zelf een afdekking/poort in elkaar? In dit geval kun je bij tuinafscheiding.nl ook losse onderdelen kopen, zoals het materiaal dat je graag wilt gebruiken voor jouw afdekking. Zo worden er veel verschillende soorten hout verkocht. Dit hout hoeft uiteraard niet alleen voor jouw schutting gebruikt te worden, maar kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld het bouwen van een veranda of schuur. Ook worden er paalhouders en grondankers en schroeven en spijkers verkocht zodat je alles hebt om jouw schutting te bouwen. Wil je een goede afwerking voor je schutting? Kies dan voor tuinbeits.

Geef een reactie