InterieurTipsWonen

Dit zijn de voordelen van het gebruik van Portugese tegels

voordelen van het gebruik van Portugese tegels

Er is een scala van verschillende manieren en technieken waarop muren en vloeren bekleed kunnen worden, maar er is één methode die blijvend succesvol lijkt te zijn: het gebruik van tegels. Gemaakt van duurzame materialen en vervaardigd in verschillende patronen, motiefjes en kleuren maakt ze enorm populair bij het grote publiek. Portugese tegels van www.floorz.nl doen hier nog een schepje bovenop. Hoewel Portugese tegels op heel veel verschillende manieren geproduceerd kunnen worden, worden ze meestal toch gemaakt van marmer. Het is een veelzijdig materiaal en kan zowel gebruikt worden voor Portugese wand- vloer- en plafondtegels. Daarnaast wordt er continu gesleuteld aan dergelijke tegels. Hierdoor lijken ze ieder jaar sterker en mooier terug te komen.

Portugese cementtegels vallen uiteraard allereerst op door hun uitzonderlijke uitstraling. Maar dat is niet de enige reden waarom je hiervoor zou moeten kiezen. Nog niet geheel overtuigd of twijfel je al langer? Hier vind je de belangrijkste voordelen van het gebruik van Portugese tegels nog een keer op een rijtje!

Maak snel een statement in de hal, het toilet of de badkamer

Er zijn ontzettend veel ruimtes in huis waar we slechts kort verblijven. Denk aan de hal, het toilet of de badkamer. Daardoor wordt er vaak weinig aandacht geschonken aan dergelijke ruimtes. Dat is jammer, want dit zijn juist de ruimtes waar je een statement kunt maken. Bedenk dat de hal van de woning bijvoorbeeld het visitekaartje van jouw huis is. Dit is het eerste wat je ziet als je binnenkomt. Het eerste wat gasten zullen zien wanneer ze jouw woning betreden. Daarom is het niet zo vreemd dat Portugese cementtegels met name veel in de hal worden gebruikt. Met een Portugese tegel creëer je direct een bijzonder mooie en sfeervolle uitstraling. Hét perfecte visitekaartje voor jouw woning.

Maak snel een statement in de hal, het toilet of de badkamer

Unieke kleurcombinaties

Een van de grootste voordelen van Portugese cementtegels is dat ze over ontzettend veel verschillende kleurschakelingen beschikken. Hierdoor is vrijwel iedere tegel uniek. Dat betekent dus ook dat je keuze hebt uit enorm veel verschillende tegels. Kies je voor een geheel uniek patroon? Een bijzondere kleurencombinatie? Of een andere manier om jouw woning direct een geheel unieke uitstraling te geven? Met Portugese tegels vind je altijd de sfeer en uitstraling die je zoekt.

Onderhoudsarm

Portugese tegels zijn een natuurproduct. Dat betekent ook dat ze geïmpregneerd moeten woorden voor gebruik. Zodra de tegels op de juiste manier zijn geïmpregneerd, zullen ze verder om zeer weinig onderhoud vragen. Het onderhoud van Portugese tegels is vergelijkbaar met iedere andere vloer. Enkel regelmatig stofzuigen en circa één keer per week dweilen met een zacht schoonmaakmiddel is voldoende om de tegels in topconditie te houden.

Geschikt in combinatie met vloerverwarming

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor vloerverwarming. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om radiatoren volledig uit huis te verwijderen en enkel gebruik te maken van vloerverwarming. In dat geval is het wel belangrijk dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming. Dit betekent dat het niet onnodig schade oploopt door temperatuurwisselingen en dat het de warmte goed weet te geleiden. Portugese tegels zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming, waardoor deze prima past in iedere moderne woning.

Geef een reactie