InterieurTipsWonen

Een goedkope en mooie vloer? Ga voor betonvloercoating

Vloercoating is goedkoper

Als je op zoek bent naar inspiratie om een nieuwe vloer in je woning aan te brengen dan raden we je aan om ook eens een kijkje te nemen naar beton vloercoating. Deze vrij nieuwe soort gietvloer is ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer er andere woonruimtes. Vooral als je een karaktervol interieur hebt is het prachtig om een ondergrond aan te brengen die lijkt op een traditionele betonvloer. Je geniet echter van alle voordelen die die je ook zou hebben als je het reguliere gietvloer in huis zou halen. Sommige mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan met het gieten van vloer maar over het algemeen is het verstandiger om hiervoor een vakman in te schakelen. We leggen je graag uit waarom.

Zelf doen of een vakman inhuren?

Er zijn mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met het gieten van een vloer. Er zijn hier op internet zelfs handleidingen voor beschikbaar waarin je stap voor stap uitgelegd wordt hoe je het zelf kan doen. Ook zijn er zogenaamde doe-het-zelfpakketten te koop. Maar over het algemeen ben je beter af door een vakman in te schakelen. Iemand waarvan je zeker weet dat je een mooie vloer krijgt die aan alle wensen voldoet. Bovendien moet je al het gereedschap en de bouwmaterialen in huis halen als je zelf een vloer gaat gieten. Qua kosten scheelt het daarom vaak minder dan je op het eerste oog zou denken.betonvloercoating

Vloercoating is goedkoper

Naast de reguliere gietvloer lezen we tegenwoordig veel over vloercoating. Dit is een dunnere variant van de normale gietvloer en daardoor een stukje goedkoper. Omdat de vloer dunner is, is er minder materiaal nodig wat weer een positief effect op de totaalprijs heeft. Als de vloer geen zware belasting kent, is vloercoating vaak afdoende. Je kan deze ondergrond bovendien, net als de normale gietvloer, afwerken in iedere gewenste stijl en kleur. Vloercoating met een beton uitstraling wordt betonvloercoating genoemd.

De gietvloer specialist uit Rotterdam

Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam? Dan hoef je niet lang te zoeken als je op zoek bent naar een specialist om een gietvloer of vloercoating voor je aan te brengen. Je kan terecht bij deze vakman met een niet verrassende naam, Gietvloer Rotterdam. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie