InterieurTipsWonen

De duurzaamheid van een kunststofvloer en het karakter van een betonvloer ineen

Ben je op zoek naar de ideale vloer voor je aankomende verbouwing of verhuizing? Neem dan ook eens een kijkje naar de mogelijkheden van een gietvloer met de uitstraling van een betonvloer. Dit wordt ook wel een betonlookvloer genoemd. Dit type ondergrond combineert het beste van beide werelden. Het gemak en de duurzaamheid van een kunststof gietvloer en de mooie uitstraling van een betonvloer.

Kunststofvloer met de uitstraling van beton

Op het eerste gezicht is het wellicht niet direct duidelijk, wat is een betonlookvloer? Dit is echter een normale gietvloer die wordt afgewerkt met een bovenste laag die lijkt op een betonvloer. Daardoor kan je genieten van de praktische voordelen van een gietvloer, zoals het gemak in onderhoud en de lange levensduur. En tegelijkertijd geniet je van de karaktervolle uitstraling van een echte betonvloer. Een kunststofvloer is niet minder stevig dan beton, door de ijzersterke kunststof substantie die in meerdere lagen wordt aangebracht heb je een stevige ondergrond waar je jarenlang van kan genieten.

Tips voor het onderhoud van je nieuwe vloer

Zodra je eenmaal een nieuwe mooie vloer in huis hebt wil je deze natuurlijk ook in een goede staat houden zodat je er optimaal van kan blijven genieten. Met een kunststof gietvloer wordt dit je wel heel makkelijk gemaakt. De vloer is namelijk geheel egaal, er kan geen vuil tussen de vloer in ontstaan. Je hoeft de gietvloer alleen maar even te dweilen en te stofzuigen af en toe. En de gietvloer blijft glanzen alsof deze nieuw is.

Tips voor het onderhoud van je nieuwe vloer

Gietvloeren worden steeds goedkoper

Omdat er steeds meer mensen zijn die interesse hebben in het laten gieten van een vloer in een woning of bedrijfspand wordt de prijs gemiddeld gezien steeds lager. Uiteraard is de aanschafprijs van een gietvloer nog altijd relatief hoog vergeleken met andere type vloeren, maar die gaan weer minder lang mee. Op de lange termijn is het investeren in een gegoten vloer daarom een uitstekende keuze. Wil je ook een kunststofvloer met de karaktervolle uitstraling van een betonvloer in huis halen? Bezoek de specialist via de link in dit artikel.

Bron: gietvloer-gietvloeren.nl

Geef een reactie