InterieurTipsWonen

Het beste interieur voor hem én haar

Het beste interieur voor hem én haar

Zijn jullie al een tijdje samen en komt nu eindelijk hét moment dat jullie gaan samenwonen? Dan wil je niet al gelijk ruzie over de inrichting van het paleisje dat van jullie samen wordt. Zij wil graag de vrolijke frutsels van thuis meenemen, maar hij wil vast de grappige gimmicks uit zijn mancave meenemen. Toch zul je, als je samen in vrede wilt leven, hierin een keuze moeten maken. Dat betekent dat je voor de meubelen en accessoires moet kiezen die binnen de smaak van jullie beiden valt. Welke dat kunnen zijn, lees je hieronder in dit artikel.

Tip 1: Elektrische apparatuur

Je Game PC samenstellen heb je als man vast heel zorgvuldig laten doen door https://www.lalashops.nl. Dan is het logisch dat je die graag meeneemt naar je nieuwe huis. Leg dan uit aan je vriendin waarom deze zo belangrijk voor je is. Als ze echt geen groot fan is van spelcomputers, sluit dan het compromis dat je die een plekje geeft in een andere ruimte in jullie huis. Een thuiskantoor kan een goede plek zijn. Verder kunnen jullie wel heel veel andere apparaten samen goed gebruiken, zoals een groot televisiescherm en de home cinema set. Dit zijn fijne apparaten voor een avondje samen romantisch film kijken op de bank. Hier hebben jullie zeker samen plezier van!

Tip 2: De juiste accessoires

Heel veel vrouwen zijn gek op accessoires. Vooral sierlijke plantenpotten en kleurige kaarshoudertjes staan in bijna elk huis waar alleen een vrouw woont. Als man vind je deze tierelantijntjes vast een beetje overdreven. Die kandelaars mag ze dus lekker laten staan. Toch zijn accessoires hartstikke leuk en vooral kaarsen zorgen voor een beetje romantiek in huis. Je kan dan natuurlijk kiezen voor wat stoerdere kaarsenhouders of kandelaars. Een ander mooi alternatief is een Zoutsteen lamp. Deze lamp heeft een robuust en stoer karakter, maar geeft vanwege zijn kleur toch een mooi zachtroze licht af. Met een zoutsteen lamp sluit je dus een mooi compromis tussen stoer en romantisch, dus past goed in bijna elk interieur.Zoutsteen lamp

Tip 3: De leren bank

Zowel vrouwen als mannen zijn het eens met een mooie leren bank in huis. Een leren bank heeft een stoere uitstraling. Bovendien is leer ook praktisch, want het is heel makkelijk schoon te houden. Zeker in een neutrale kleur, zoals camel, heeft de bank een stoer tintje en het is overal mee te matchen. Dat laatste vinden vrouwen weer heel fijn, want die kijken vaak net iets meer naar de inrichting in zijn totaliteit. De leren bank mag dus zeker blijven.

Tip 4: Fotolijsten

Fotolijstjes met een barokke uitstraling hoeft een man niet zo nodig op de vensterbank te hebben, maar fotolijstjes die stoer en simpel zijn mogen vast wel. Lijstjes in antraciet, goud en zilver passen ook overal bij. Kies een simpele vorm om de man niet teveel te laten afschrikken.

Tip 5: Planten zijn voor iedereen

Verder zijn planten onmisbaar. Dit natuurlijke element in huis wordt door zowel mannen als vrouwen op prijs gesteld. Ze zuiveren de lucht, geven zuurstof af en brengen rust in een interieur. Wie wil dat nou niet?

Geef een reactie