InterieurTipsWonen

Mijn huis pimpen

Mijn huis pimpen

Je woont al jaren in hetzelfde huis maar vind eigenlijk de inrichting niet echt heel leuk. Een goed idee is dan om je huis te gaan pimpen. Zo kan je met wat kleine aanpassingen je huis heel makkelijk omtoveren in een droomhuis. Met de volgende tips, sommige goedkoper dan de andere, is jouw huis zo weer helemaal hip.

De muur

Een huis kan heel statisch worden als de muren leeg zijn. Heb je een redelijk groot huis en zijn de muren wit? Dan kan dit al snel saai en levenloos eruit gaan zien. Een goed idee is dan natuurlijk om wat decoratie aan je muur te hangen. Zo kan je een leuk schilderij kopen of een mooie klok. Naast het feit dat het er leuk uit ziet, is dit ook heel praktisch.

Ontspanning

Om je huis te pimpen met spullen die zorgen voor ontspanning, zou je bijvoorbeeld een opblaasbaar bubbelbad kunnen kopen. Deze hoeft niet eens zo duur te zijn en kan het hele jaar blijven staan in je tuin. Met een jacuzzi in je tuin, zullen mensen altijd jouw huis benoemen aan vrienden en kennissen. Naast het feit dat het erg ontspannend is, is het ook heel goed voor de bloedsomloop en spierpijn. Snel aanschaffen dus.

Accessoires

Leuke accessoires kunnen je huis ook afmaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stel oude koffers in je huis. Dit moet natuurlijk wel bij de rest van je interieur passen. Zelf vind ik het altijd leuk om een schaal met kaarsen neer te zetten. Ze zorgen voor een warme uitstraling en kunnen ook dienen als  verlichting in de avond.

Een ander leuke accessoires zijn hoge vazen met een mooie bloem erin. Heb je ergens een lege hoek die best saai? Koop dan een laag tafeltje met een mooie platenbak en een plant erin. Zelf vind ik een cactus erg leuk. Deze gaat ook nog eens erg lang mee dus zeker een win-win situatie.

Geef een reactie