Wonen

Welke brievenbus past bij mij?

Welke brievenbus past bij mij?

Het aanschaffen van een brievenbus is iets wat iedereen wel eens doet. Misschien ga je verhuizen, misschien ben je je huidige woning aan het veranderen waardoor er ook aan de voortuin/voordeur wat veranderd zal worden, misschien is je huidige brievenbus wel opgeblazen door vuurwerk of heeft de brievenbus de storm niet doorstaan. Je moet op zoek naar een nieuwe brievenbus, maar welke brievenbus is het beste? Wat past het beste bij jouw huis?

Hoeveel post ontvang je?

Allereerst moet je je afvragen hoeveel post je ontvangt. Wanneer je veel post ontvangt iedere dag is het handig om voor een grote brievenbus te gaan. Ook wanneer je regelmatig op vakantie gaat of om andere redenen vaak meerdere dagen van huis weg bent is het handig om voor een grote brievenbus te gaan. Zo kan er post van meerdere dagen in bewaard worden zonder dat deze direct vol zit.

Pakketjes in je brievenbus

Ontvang je ook wel eens (kleine) pakketjes die niet door een ‘normale’ brievenbusgleuf passen? Overweeg dan een pakketbrievenbus aan te schaffen. Tegenwoordig wordt er steeds meer online besteld waardoor er ook veel bij mensen thuis bezorgd wordt. Wanneer je niet thuis bent wordt een pakket al gauw bij de buren afgeleverd of kun je het afhalen bij een afhaallocatie in je buurt. Dit is helaas niet altijd praktisch voor jou. Na een lange werkdag heb je niet altijd zin om nog naar de afhaallocatie te gaan voor je pakketje of om bij je buren te vragen naar je pakket. Een pakketbrievenbus is daarvoor een perfecte oplossing. De pakketbezorger kan zo het pakketje bij je afleveren zonder dat jij daarvoor thuis hoeft te zijn!

Kies een model en kleur dat aan je wensen voldoet

Brievenbussen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in veel soorten en maten. Van eenvoudige modellen tot prachtige Amerikaanse en Engelse brievenbussen en van de bekende PTT brievenbus tot een moderne brievenbus van RVS! De keuze is erg uitgebreid en je kunt dus kiezen wat je mooi vindt of wat bij de stijl van je woning past. Ook qua kleur is er vaak veel keuze. Wit, zwart, rood, groen, blauw en antraciet zijn de meest voorkomende kleuren. Vaak wordt er gekozen voor een kleur die bij de rest van de voortuin/voorkant van de woning past. Heb je bijvoorbeeld een groen hekwerk dan staat een groene brievenbus daar vaak erg mooi bij.

Geef een reactie