Duurzaam

Hip hot and happening; My Mepal

Hip hot and happening; My Mepal

Kinderen die voor het eerst naar de basisschool of middelbare school gaan, studenten die opeens voor hun zelf moeten koken en erachter komen dat het bewaren van eten toch een goedkopere optie is dan het weg te mikken. Mensen die zich klaarmaken voor een flinke wandeltocht, millennials die het sporten oppakken en de hele dag op weg zijn of werknemers die hun goede voornemens willen waarmaken en een gezonde lunch mee naar kantoor willen nemen… Wat de situatie ook is, bekers, flesjes en bakjes komen altijd goed van pas! Ben je nog in de twijfel over de aanschaf van nieuwe exemplaren? Dat hoeft niet langer; MyMepal is de perfecte optie! Lees snel met ons mee waarom jij voortaan ook voor MyMepal moet kiezen! 

Wat is MyMepal?

MyMepal is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van lunchboxen, drinkflessen en bekers. Het bedrijf dat in 2011 is gestart als webwinkel veroverde al snel de markt en is nu zelfs internationaal bekend om haar producten en nieuwste bedrukkingstechnieken. Via de website van MyMepal kan je voor elk soort product om eten of drinken in te bewaren terecht, en het leuke? Je kan al deze producten volledig personaliseren! Eigen naam, eigen kleur… voor ieder wat wils! 

Duurzaam staat hoog in het vaandel

Hoewel het natuurlijk sowieso al een stuk duurzamer is om een broodtrommel of waterfles aan te schaffen in plaats van boterhamzakjes of plastic flesjes te gebruiken die je na een paar keer gebruiken toch weggooit, draagt MyMepal nog op hele andere vlakken bij aan duurzaamheid. Zo zijn de materialen van het merk altijd stevig en gaan ze dus jaren mee. Je betaalt nooit teveel bij MyMepal; een super goede investering dus! Mocht een onderdeel van de producten die je in huis hebt toch kapot gaan of raak je deze kwijt? Dan kan je de onderdelen gewoon los opnieuw bestellen; en hoef je dus niet te investeren in een volledig nieuw exemplaar! 

Nog meer voordelen…

Het bedrijf MyMepal laat al haar producten maken in Holland. Hierdoor zijn exportkosten een stuk minder dan bij andere bedrijven; ook weer beter voor het milieu. Daarnaast betaal je bij een bestelling van minimaal €50,- geen verzendkosten! Scheelt weer. Tot slot zijn de producten van MyMepal stuk voor stuk vaatwasserbestendig, dus naast de uitstraling, kwaliteit en praktische redenen voor het aanschaffen van MyMepal producten, werkt het ook nog eens in een voordeel in de keuken. Hoef je niet met man en macht de schoolbekers van je kinderen schoon te poetsen met een afwasborstel! 

Geef een reactie