Wonen

De impact van een (mooie) trapleuning.

De impact van een (mooie) trapleuning.

Je trap is een belangrijk onderdeel van je huis. Het verbindt verschillende verdiepingen en zorgt voor een veilige doorgang. Maar je trap kan ook een echte eyecatcher zijn. Naast de trap zelf is de leuning van grote invloed op de uitstraling. Met de juiste trapleuning en leuninghouders kun je jouw trap transformeren en een stijlvolle, moderne uitstraling geven. Houd hierbij rekening met zowel de leuning zelf als de houders…

De trapleuning.

De esthetische waarde van een trapleuning is minstens zo belangrijk als de functionele waarde. Het juiste ontwerp kan een ruimte een stijlvolle en moderne uitstraling geven. Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden als het gaat om trapleuningen. Verschillende materialen, kleuren en stijlen maken het mogelijk om een trapleuning te selecteren die naadloos bij jouw interieur past. Of je nu de voorkeur geeft aan modern RVS, stoer matzwart, chique antraciet, fris wit, industrieel ruw staal of zelfs een bijzondere RAL kleur naar wens: Er is altijd een optie die aan jouw wensen voldoet.  Houd er rekening mee dat, los van het materiaal, de vorm van een leuning een grote invloed heeft op de look van de trapleuning. Zo ziet een zwarte trapleuning in de rechthoekige maatvoering 50×10 er meteen een stuk strakker uit, oogt de 40×40 mm leuning wat robuuster & de “rond smal” van 33,7 mm weer wat subtieler…

De combinatie van trapleuning en leuninghouders.

De trapleuning en de leuninghouders zijn onlosmakelijk verbonden. De leuninghouders bepalen voor een groot deel de vorm en het uiterlijk van de trapleuning. Ze kunnen eenvoudig of complex zijn, discreet of opvallend, rond of rechthoekig, modern of klassiek.

Bij het kiezen van leuninghouders is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van je trapleuning en je interieur. Wil je een strakke, moderne look? Dan zijn eenvoudige leuninghouders (zonder toeters & bellen) een goede keuze. Wil je een stijlvolle, klassieke look? Dan kun je kiezen voor meer complexe leuninghouders met ronde vormen. 

De collectie. 

Bij LEUNINGvakman.nl vind je een uitgebreide collectie trapleuningen en leuninghouders van topkwaliteit, met de focus op maatwerk. Een trapleuning van LEUNINGvakman wordt altijd op maat & met zorg vervaardigd door ervaren vakmannen, wat garant staat voor hoge kwaliteit. De collectie van LEUNINGvakman biedt een ruime keuze aan stijlen en materialen. Met de juiste keuze kun je jouw trap een prachtige upgrade. Bestel vandaag nog een trapleuning en/of losse trapleuning houder bij LEUNINGvakman.nl!

 

Geef een reactie