InterieurTipsWonen

De relatiegeschenken van Maxilia

De relatiegeschenken van Maxilia

Het is altijd leuk om mensen te verrassen met een cadeau. Daarbij kan je er ook voor kiezen om jouw klant blij te maken met verschillende relatiegeschenken. Een extra blijk van waardering of het laten zien dat de resultaten goed zijn door middel van een kleine gift. De verschillende relatiegeschenken kan je laten bedrukken met je eigen logo, zodat je tegelijkertijd reclame kan maken. Er zijn genoeg fashion producten die je kan bestellen, maar daarnaast is er nog een ruime keuze binnen de andere categorieën. Meer weten? Bezoek eens de website van Maxilia.

Spullen voor thuis

Je kan onder andere terecht bij Maxilia voor verschillende spullen voor thuis om je woning helemaal compleet te maken. De woonspullen passen goed bij verschillende stijlen. De woonspullen zijn ook te verkrijgen van verschillende bekende merken. Het leuke is dat je deze woonspullen ook kan laten bedrukken met je eigenlijk logo. Je hoeft alleen maar een bestand mee te sturen van het logo dat je graag gedrukt wil hebben op jouw product. Een woonproduct met een logo is ideaal voor bijvoorbeeld de keuken, Je kan dus deze woonspullen ook weggeven vrienden.

Spullen voor thuis

Waarom kiezen voor Maxilia

Het ruime assortiment is al mooi meegenomen. Naast petten kan je hier ook terecht voor verschillende tassen, kleding en drinkwaren. Denk hierbij aan verschillende doppers en bidons, maar ook voor kantoorartikelen kan je hier terecht. Pennen, notitieblokken en noem maar op. Alles kan je dus laten bedrukken met jouw logo. Dit staat ook wel professioneel als je jouw klanten op kantoor ontvangt. Heb je een mooi relatiegeschenk uitgekozen wat betreft fashion? Dan kan je jouw logo meesturen als vector bestand. Heb je dat niet? Dan zetten zij het wel om als vectorbestand. Het relatiegeschenk wordt op de aangegeven datum afgeleverd, zodat je precies weet wanneer je het kan verwachten. Vragen? Neem contact op met hun klantenservice en zij beantwoorden als je vragen.

Geef een reactie