InterieurTipsWonen

Duurzaam comfort met tweedehands traplift

tweedehands traplift

Heb je een fijn huis, dan wil je daar natuurlijk graag zo lang mogelijk plezier van hebben. Helaas kan het gebeuren dat je slecht ter been raakt, bijvoorbeeld door een ongeluk, ziekte of ouderdom. In dat geval kun je met frisse tegenzin op zoek gaan naar een gelijkvloerse woning, maar je kunt er ook voor kiezen om je huis aan te passen.

Simpele ingrepen om zelfstandig te blijven wonen

Met een paar relatief voordelige ingrepen heb je nog jaren plezier beleven aan je oude, vertrouwde stekkie. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde wc, een inloopbad en een traplift! Nu kan de installatie van een traplift best een investering zijn, maar dankzij subsidie via de Wmo en de mogelijkheid om een tweedehands traplift te installeren wordt het voor iedereen betaalbaar om thuis te blijven wonen.

Een duurzame oplossing met een tweedehands traplift

Er zijn allerlei soorten, zeer kwalitatieve trapliften op de markt. Deze kun je nieuw aanschaffen, maar tegenwoordig ook tweedehands. Het enige verschil tussen een nieuwe traplift en een tweedehands variant is de prijs. Tweedehands trapliften zijn namelijk een stuk voordeliger. Je hoeft je bij een tweedehands traplift geen zorgen te maken dat ie er halverwege de trap ineens mee ophoudt of andere kuren vertoont. Tweedehands trapliften worden namelijk perfect onderhouden en geleverd alsof het een gloednieuw exemplaar is, met alles erop en eraan. Inclusief garantie. Je krijgt dus dezelfde service en kwaliteit voor een lage prijs.

duurzame oplossing tweedehands traplift

Wat kost een tweedehands traplift?

Op de vraag: ‘Wat kost een traplift?’ heb je niet zomaar een antwoord. Dat komt doordat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Het model van je trap draagt bijvoorbeeld bij aan de prijs, maar ook het type traplift. En dan hebben we nog de Wmo, waarmee je een vergoeding kunt krijgen en zo een aanzienlijk deel van je investering terug kunt krijgen.

Tweedehands traplift huren

Als je bijvoorbeeld thuis moet revalideren en slechts tijdelijk een traplift nodig hebt kan het verstandiger zijn om een traplift te huren in plaats van te kopen. Het kan ook een financiële afweging zijn waardoor het beter is om een traplift te huren. Je kunt al een tweedehands traplift huren vanaf €70 per maand. Je krijgt dan een traplift van een goede kwaliteit, inclusief garantie, onderhoud en service. Zo kun je op een voordelige, duurzame manier langer zelfstandig wonen en optimaal van je vrijheid blijven genieten.

Geef een reactie