TipsTuinWonen

Schaduwdoeken van ZONZ behoren tot de tuintrends van 2021

Schaduwdoeken van ZONZ behoren tot de tuintrends van 2021

De tuin is tegenwoordig steeds meer een verlenging van ons woonhuis. Met name in de zomer verplaatst het dagelijks leven zich naar buiten. Een overkapping met doek is één van de tuintrends van de laatste jaren. Een overkapping is een extra ruimte aan huis, waar je kunt genieten van een goed boek, een lekker glas wijn of een gezellige barbecue. De schaduwdoeken van ZONZ dienen als overkapping en je kunt deze samenstellen naar eigen smaak.

Een schaduwdoek samenstellen naar eigen wens

ZONZ Sunsails is al meer dan 12 jaar dé specialist in standaard en maatwerk schaduwdoeken. Een schaduwdoek is een polyester doek dat wordt opgehangen om te beschermen tegen de schadelijke uv-straling van de zon. Het is belangrijk dat het schaduwdoek past bij de tuin of het terras waar deze komt te hangen. Daarom ben je bij ZONZ aan het juiste adres voor een maatwerk schaduwdoek. Na het doorlopen van de keuzehulp, kies je gegarandeerd voor het juiste doek dat past bij jouw wensen.

Je kunt zelf beslissen over de kleur, de vorm en de maten. Ook maak je een keuze uit een waterdicht of waterdoorlatend schaduwdoek. Beide doeksoorten hebben voor- en nadelen. Zo is een waterdicht schaduwdoek ideaal als je buiten wilt blijven zitten tijdens een regenbui. Een nadeel hiervan kan zijn dat zich een waterzak vormt op het doek. Zorg dus dat je deze voldoende schuin monteert. Een groot voordeel van een waterdoorlatend schaduwdoek is dat deze door kleine gaatjes in het doek ook wind doorlaat. Dit is heerlijk op een warme zomerdag, doordat je nog een lichte bries voelt. Ook kun je dit doek meer horizontaal monteren, omdat er zich geen waterzak zal vormen op het doek.

Een schaduwdoek samenstellen naar eigen wens

De voordelen van een schaduwdoek

Een schaduwdoek heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere zonwering, zoals een parasol. Zo neemt een schaduwdoek weinig ruimte in beslag en je hoeft deze ook niet te verplaatsen. Schaduwdoeken zijn eenvoudig te monteren en demonteren. Nadat je deze hebt opgehangen, kan het doek het hele seizoen buiten blijven hangen. Je hebt er dus geen omkijken meer naar. In de winter haal je het doek eenvoudig weer naar beneden en je kunt het makkelijk opvouwen, waardoor het geen ruimte inneemt in de schuur.

Een schaduwdoek bestellen bij ZONZ

Via de website van ZONZ bestel je eenvoudig jouw ideale schaduwdoek. Je hebt recht op 5 jaar garantie op uv-degradatie en het doek wordt gratis bij jou thuis geleverd. Twijfel je of het doek wel echt in jouw tuin past en of het materiaal is, zoals jij het verwacht? Bestel dan de gratis doeksamples via de website. Deze worden gratis thuisbezorgd, zodat je alvast kunt kijken of het echt wordt, zoals jij het in je hoofd hebt. Kom je er niet uit? Neem dan een kijkje bij de keuzehulp. Daarnaast mag je altijd contact opnemen met de klantenservice voor extra advies.

Geef een reactie