TuinWonen

Nieuwe planten kopen?

nieuwe planten kopen

Planten zijn echte sfeermakers. Ze maken uw woonkamer of kantoor helemaal af. Daarnaast draagt het ook nog eens bij aan een goed leefklimaat. Wilt u ook graag planten bestellen? Dan raden we u aan om zeker even het aanbod planten te bekijken bij Fleur Direct. In deze blog vertellen we u alle voordelen van het bestellen bij deze plantenwebshop.

Waar zoekt u naar?

Als u graag planten wilt kopen dan is het belangrijk dat u van te voren op welke plek u de plant wilt zetten. Zoekt u naar planten voor in uw kamer of voor in het kantoor? En heeft u al nagedacht over wat voor een soort plant u graag wilt hebben? Bij Fleur Direct vindt u kamerplanten, kantoorplanten en kunstplanten die u tegen een betaalbare prijs kunt bestellen. Maak het uzelf niet te moeilijk en maak gebruik van de handige filteropties om zo een plant te vinden die voldoet aan uw keuzes.planten tuin

Kenmerken

Het grote voordeel aan Fleur Direct is dat ze bij elke plant hebben aangegeven wat de kenmerken zijn van de planten. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten. Kijk goed naar de lengte van de plant. Kiest u voor een kamerplant of een kantoorplant? Dan is het slim om te kijken wat de waterbehoefte is en op welke standplaats u de plant het beste kunt zetten. Ook leest u via de website hoe u uw plant het beste kunt onderhouden. Zo bent u meteen goed voorbereid.

Waarom planten kopen bij Fleur Direct

Er zijn heel veel voordelen van het bestellen bij Fleur Direct. Zo kunt u zelf uw bezorgdag of -avond uitkiezen. Daarnaast geldt dat er een snelle levering is. Het verschilt per plant wat dit is, dus let hier altijd goed op. Plaatst u een bestelling van €45 of meer? Dan zijn de verzendkosten gratis. Heeft u nog vragen of wilt u advies? De specialisten van Fleur Direct staan graag voor u klaar en helpen u verder.

Geef een reactie