TipsTuinWonen

Outdoor Living: DÉ Zomertrend van 2018

Outdoor living zomertrend 2018

De zomer is in volle gang en het mooie weer houdt al een tijdje aan. We brengen daarom veel tijd door in onze achtertuin of op ons balkon en we merken dat outdoor living steeds populairder wordt! Benieuwd hoe je de optimale buitenleven-experience creëert? Lees dan vooral verder!

2018 = outdoor living!

De zomer van 2018 staat in het teken van outdoor living. We vinden het steeds belangrijker dat we in de tuin dezelfde comfort kunnen ervaren als binnen in de woonkamer. Daarnaast is buiten zijn natuurlijk leuk en ook heel gezond! Om een ultiem gevoel van outdoor living te creëren, kun je je tuin stylen als een soort ‘buitenkamer’. Kies bijvoorbeeld voor een tuinbank waarop je lekker kan relaxen en tuinstoelen met kussens waarin je lekker kunt wegduiken! Fonteyn beschikt over een uitgebreid assortiment in tuinmeubelen. Als je op zoek bent naar de perfecte outdoor living experience, slaag je hier sowieso!

Comfortabel, duurzaam en stijlvol

Om optimaal te kunnen genieten in de tuin, is comfort een erg belangrijke voorwaarde. Daarnaast zijn ook de kwaliteit en duurzaamheid van je tuinmeubelen van groot belang. Je wilt je natuurlijk geen zorgen hoeven maken dat je tuinstoel ieder moment in tweeën kan zakken omdat deze is aangetast door het weer. Als je overweegt om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen, sta dan ook stil bij het juiste materiaal van je nieuwe stoel, bank of tuinset. Ga voor een weerbestendig materiaal en ook voor weerbestendige kussens. Een tuinset van weerbestendig materiaal kun je het hele jaar door buiten laten staan en is daarom een stuk praktischer!

Naast comfortabel en duurzaam wil je natuurlijk ook een tuinset die er goed uitziet! In de zomer van 2018 zien we verschillende tuintrends terug. Zo zijn rieten tuinsets in 2018 erg populair en de grootste eye-catcher van 2018 is zonder twijfel de rieten hangstoel! Heerlijk om in weg te duiken en al schommelend tot rust te komen. Naast de rieten hangstoel, zien we ook minimalistische en industriële meubels veel terug. Qua kleur kun je dit najaar alle kanten op: van pastel tot paars en van natuurlijke kleuren tot de meest donkere tinten.

Ben je op zoek naar een nieuwe tuinset om het ideale gevoel van outdoor living te creëren? Neem dan eens een kijkje bij Fonteyn. Fonteyn beschikt over een enorm uitgebreide assortiment aan tuinmeubelen. Klik hier om de website van Fonteyn te bezoeken!

Geef een reactie