TuinWonen

Ben jij wel toe aan een buitenspa in eigen tuin?

jacuzzi in de tuin

Kun jij ook zo genieten van een heerlijk dagje welnessen? Urenlang doorbrengen in de jacuzzi en genieten van de buitenlucht en een fris drankje? Wat als dat ook in eigen tuin zou kunnen? Ja, je hoort het goed! Een buitenspa in eigen tuin! Als we zoeken naar de meest geavanceerde buitenspa’s van dit moment komen we al gauw terecht op de website van Bubbelkoning.nl. Hier vind je echt de meest bijzondere en luxe jacuzzi’s van dit moment. Ben jij wel toe aan een buitenspa in eigen tuin, maar weet je niet goed hoe je dit daadwerkelijk moet realiseren? In dit artikel geven we je enkele tips bij de aanschaf van een jacuzzi en vertellen we je hoe je een eigen welness hoekje in de tuin maakt.

Een jacuzzi in eigen tuin, zo creëer jij het mooiste welness plekje

In Nederland zijn we continue druk bezig met ontwikkelen. We hebben een prestatieplicht op het werk, op school en bij onze andere dagelijkse activiteiten. Dit brengt een hoop stress met zich mee. Het is dan ook heerlijk om af en toe lekker te kunnen ontladen in eigen tuin. Met een eigen welness hoekje heb jij de mogelijkheid om elke avond even van alle rust en sereniteit in de tuin te kunnen genieten. Het is belangrijk om er bij stil te staan dat de jacuzzi aangesloten moet worden aan een waterleiding. Zoek eerst uit welke plekken mogelijk zijn voordat je hiermee aan de slag gaat. Vervolgens is het belangrijk om na te denken over de grond naast de jacuzzi. Het is van essentieel belang dat er geen gladde tegels aanwezig zijn. Je wilt uiteraard niet het risico op vervelende valpartijen lopen. Kies bijvoorbeeld voor houten planken of stugge tegels. Zorg voor wat sfeer door middel van kleine plantjes en bloemen in de buurt van het welness plekje.

jacuzzi

Hier moet je op letten bij de aanschaf van een jacuzzi in eigen tuin

Allereerst is het belangrijk om te bedenken voor hoeveel personen de jacuzzi geschikt moet zijn. Als jij de enige bent die hier gebruik van maakt, hoeft deze uiteraard al te groot (en duur) te zijn. Wist je dat er ook speciale tweepersoonsjacuzzi’s bestaan? Hierin kun je allebei heerlijk ontspannen tussen de bubbels, zonder dat je elkaar in de weg zit. Uiteraard heb je ook grote jacuzzi’s met ruimte voor al je vrienden of het hele gezin. Hier worden vaak de Balboa jacuzzi’s voor ingezet. Bedenk vooraf hoeveel mensen gebruik gaan maken van de jacuzzi, zo weet je precies waar je naar op zoek moet. Bovendien is het slim om na te denken over een overkapping voor de jacuzzi, zeker als je deze enkel buitenshuis gaat gebruiken. Je wilt immers zoveel mogelijk van de bubbels kunnen genieten en met de barre weersomstandigheden in Nederland kan het zomaar zo zijn dat je anders wekenlang niet kunt genieten van jouw welness hoekje. Uiteraard zijn er ook genoeg luxe opties beschikbaar voor de jacuzzi. Zo is het mogelijk om een relaxend muziekje af te spelen tijdens het bubbelen of heerlijke massagejets te gebruiken. Kies de luxe elementen op basis van eigen wensen en eisen.

Geef een reactie