TipsTuin

Drie toevoegingen voor in de tuin voor een perfecte zomer! 

Drie toevoegingen voor in de tuin voor een perfecte zomer!

De zon staat de laatste tijd hoog aan de hemel en de lange broeken worden zo nu en dan alweer ingeruild voor blote benen. De lente is in volle gang bezig en we horen de zomer al roepen! Dit betekent uiteraard ook dat het gros van de Nederlanders vaker een boek zal lezen in de tuin dan een avond voor de TV te hangen en dat de auto wordt verwisseld door de fiets! Nederlanders zijn nou eenmaal buiten mensen en houden van de sfeer in de lente en de zomer. Maar voordat je in de tuin kan plaatsnemen, moet deze natuurlijk wel goed onder handen genomen zijn en aantrekkelijk zijn om er daadwerkelijk in te relaxen! Lees snel met ons mee voor de perfecte producten en toevoegingen voor in jouw tuin; op naar een perfecte zomer! 

Een hangmat! 

Met stip op één begint een fijne en prettige tuin bij het monteren en ophangen van een hangmat. Een hangmat is de perfecte manier om heerlijk te kunnen zonnen en uit te kunnen rusten na een lange werkdag. Stel je eens voor, je komt thuis van een bloedheet kantoor, maakt een koude limonade of trekt een biertje uit de koelkast en ploft neer in je hangmat om even lekker bij te komen; klinkt toch als muziek in de oren?

Een picknicktafel

Een picknicktafel komt goed van pas als je jouw tuin extra wil opfleuren. Met het in huis halen (oke; in de tuin dan) van een picknicktafel, sla je de spijker op z’n kop wanneer je op zoek bent naar een gezelligheid treffer. Een picknicktafel is perfect voor zomerse ontbijtjes, lunches in de zon of als de vrienden komen barbecueën. Nog maar een beeld schetsen? De barbecue siddert zachtjes de hamburgers en groenten gaar, terwijl jullie nog een gezellig wijntje inschenken, zittend aan die picknick tafel en uren kletsen over koetjes en kalfjes; of het nou over de buitenschoolse opvang of over ethereum prijzen gaat, een picknicktafel leent zich perfect voor avonden met heerlijke gesprekken! 

Een gietijzeren ton

Een gietijzeren ton komt goed tot zijn recht in de zomer! De ton kan voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt worden en is daarom een graag geziene gast. Tijdens een feestje is de gietijzeren ton perfect om dranken in koelen; tijdens een bloedhete zomerdag zou je de ton kunnen vullen met ijskoud water voor een heerlijk voetenbadje! 

Geef een reactie