TipsTuin

Een schaduwdoek rechthoek: dit doet het voor je tuin

Een schaduwdoek rechthoek- dit doet het voor je tuin

Wist je dat je met een schaduwdoek rechthoek niet alleen in de zomer, maar ook in de winter een paradijs van je tuin kunt maken? Het zorgt voor sfeer, warmte en, niet onbelangrijk, afscheiding van je buren. Zo kun je ook op de donkere, koelere avonden toch lekker buiten zitten. Genieten van je tuin is op deze manier geen seizoensgebonden activiteit meer, maar iets wat je het hele jaar kunt doen.

Samen met vrienden, lekkere hapjes en drankjes en wat sfeervolle verlichting zorg jij voor heerlijke winteravonden in je eigen tuin. Gegarandeerd een succes én mooie herinnering voor later! Naast het schaduwdoek rechthoek kun je nog een aantal andere dingen gebruiken om je tuin gezellig aan te kleden in de winter.

Zorg voor genoeg warmte

In de winter kun je wel wat extra warmte gebruiken in je tuin. Je zou een vuurtje kunnen maken in een vuurkorf, maar een gemakkelijkere optie is het gebruik van een elektrische haard. De haard zorgt op een veilige manier voor extra warmte en is nog eens gezellig ook. Door de haard op een centrale plek naast het schaduwdoek te plaatsen voorkom je rookvorming, maar heb je wel de voordelen van een elektrische haard.

Naast de haard kun je voor extra gezelligheid nog gebruik maken van dekentjes. Iedereen krijgt zijn eigen dekentje om lekker in weg te kruipen tijdens het eten. Heerlijk warm en het geeft een huiselijke uitstraling.

Kies voor sfeervolle verlichting

Verlichting gebruiken in je tuin is altijd een goed idee. Door op bepaalde punten een mooie lamp te plaatsen creeer je diepte en sfeer. Maak je daarnaast ook nog eens gebruik van een warmtelamp buiten? Dan sla je twee vliegen in één klap: je zorgt voor warmte én verlichting! Ideaal voor koelere zomeravonden, een must voor de winter.

Het gebruik van een warmtelamp buiten is iets wat je op terrasjes al veel ziet. En dat heeft een reden: onder de luifel blijft de warmte namelijk goed hangen. Datzelfde effect creëer je door een schaduwdoek rechthoek te combineren met een warmtelamp buiten. Je waant je als het ware op een gezellig terras van een restaurant, maar dan in je eigen tuin.

Kies het perfecte schaduwdoek rechthoek

Om het helemaal af te maken kies je het schaduwdoek in jouw eigen stijl: ga voor een lichtere of donkere variant en kies de perfecte afmeting. Zo past het doek perfect bij jouw tuin en zorg je ervoor dat het de sfeer uitstraalt die jij graag wilt!

Geef een reactie