Badkamer

Dit zijn de belangrijkste benodigdheden om je baard zelf te trimmen

Dit zijn de belangrijkste benodigdheden om je baard zelf te trimmen

Sommige mannen houden ervan om hun baard te laten staan. Ze besteden veel aandacht aan het verzorgen hiervan, zodat deze zo lang mogelijk kan groeien. Dit kan erg mooi en mannelijk zijn, maar kost wel veel tijd en moeite. Veel mannen kiezen er daarom voor om hun baard gewoon te trimmen. Dit kun je bij de kapper laten doen, maar het is net zo snel om het even zelf te doen. Daar heb je echter wel een aantal dingen voor nodig om je baard zo netjes mogelijk te kunnen trimmen. 

De juiste verzorgingsproducten

Voor mannen is het belangrijk om geschikte producten aan te schaffen voor de verzorging van hun baard. Een baard trimmen is een regelmatige bezigheid voor zowel mannen met een volle baard als mannen met een stoppelbaard. Het is daarom goed om stil te staan bij de juiste baardverzorging. Naast het kiezen van de juiste baardtrimmer zijn er nog veel meer producten die je hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan baardolie, baardbalsem en baardshampoo. Door het gebruik van deze producten zorg je ervoor dat je huid en baard gezond en schoon blijven. 

Een goed badkamermeubel

Voor al deze verzorgingsproducten samen met handdoeken en andere badkamerbenodigdheden heb je uiteraard ook opbergruimte nodig. Maar hoe creëer je voldoende opbergruimte in een relatief kleine ruimte?

Gelukkig zijn de meeste badkamermeubels hier al op berekend. Zo zijn er heel veel multifunctionele badkamerkastjes verkrijgbaar. Ons advies is om vooral met hoogte te werken. Vaak worden er vooral meubels op de grond of op ooghoogte geplaatst. Het is echter zonde als je de hoogte van de ruimte niet zou gebruiken. Zeker voor spullen die je niet dagelijks gebruikt.

Verlichting en een goede spiegel

Verlichting is in iedere ruimte van belang. Het doel van de verlichting verschilt echter per plek. Zo wil je in bad het liefst van sfeervolle verlichting genieten, terwijl je tijdens het trimmen van een baard liever over praktische verlichting beschikt. Je hebt immers niet voor niets uren op baardtips.nl gezocht om het beste baardmodel te creëren. Dan wil je hier wel het juiste licht bij hebben. Daarom is het belangrijk dat je ook voor de badkamer een effectief lichtplan opstelt. Houd er wel rekening mee dat de vereisten met betrekking tot de verlichting in de badkamer anders zullen zijn dan in andere ruimtes. Belangrijkste voorwaarde is dat de lampen tegen (opspattend) water kunnen. Naast verlichting moet een goede spiegel zeker niet vergeten worden. Tijdens het klaarmaken is dit essentieel, maar ook zeker tijdens het trimmen van een baard. Met behulp van een goede spiegel zorg je ervoor dat je baard er weer picobello uitziet en kan je dag weer beginnen.

Geef een reactie