DuurzaamKeukenTipsWonen

5x dure woonproducten die veel goedkoper kunnen

5x dure woonproducten die veel goedkoper kunnen

Yes, je hebt eindelijk een nieuwe woning of besloten om je interieur helemaal om te gooien. Je kunt vast niet wachten om allemaal nieuwe spulletjes te kopen en deze een mooi plekje te geven. Hoe leuk dit ook is, zijn er helaas altijd ‘noodzakelijke’ spullen waaraan je het liefst zo min mogelijk geld uitgeeft. Om je te helpen met het zoeken naar deze woonaccessoires is hier een lijstje van 5 dure woonproducten die veel goedkoper kunnen.

Word zelf een barista!

De dag beginnen met een lekkere bak koffie is voor velen een must. Je kunt prima koffies zetten met je eigen apparaat, maar waarschijnlijk smaken deze nooit zo romig en lekker als die cappuccino bij dat ene zaakje. Hoe heerlijk de cappuccino’s daar ook zijn, is het vooral erg duur om daar elke dag heen te gaan. Daarom moet jij dit thuis ook kunnen! Tuurlijk maken ze in restaurants gebruik van een uitgebreide espressomachine, maar ook jij kan thuis melk opschuimen. Ga daarom op zoek naar een goede melkopschuimer en lees hier hoe je zelf een barista kunt worden! Zo kun je heerlijk ’s ochtends je eigen bakkie zetten zonder daarvoor de deur uit te hoeven.

Dure merken niet nodig!

Je hebt misschien het idee dat je behoorlijk wat geld moet uitgeven om je huis leuk in te richten. Maar dit is gelukkig niet waar! Ook met een wat kleiner budget kan jij van jouw huis een droomplek maken. Dure merken zijn dan ook helemaal niet nodig. Als je goed zoekt kun je ook met goedkopere producten je huis die luxe uitstraling geven. Neem daarom eens een kijkje bij lowbudget winkels. Hier bieden ze producten aan voor een fractie van de prijs die dure woonwinkels ervoor vragen. Klinkt goed, toch?

Nooit meer een te droog huis!


Last van statisch haar, droge ogen, gescheurde lippen of een droge huid? Misschien is het te droog in je woning. Het is erg belangrijk dat de luchtvochtigheid in je huis goed is. Zo blijven je meubels mooi en krijg je geen lichamelijke kwaaltjes. Om de luchtvochtigheid op peil te houden heb je een apparaat nodig, namelijk een luchtbevochtiger. Er zijn veel verschillende soorten waarvan de prijzen erg uiteen kunnen lopen. Kun je door de bomen het bos niet meer zien? Kijk dan eens op budgeto.nl of er een apparaat voor jou tussen zit.

Help, een nieuwe wasmachine

Een van de grotere uitgaven in je huis is misschien wel de wasmachine en/of droger. Of je er nou nog geen hebt of hij is kapot gegaan, deze uitgave is nooit leuk. Kijk daarom eens naar de outlet websites van grote merken. Hierop bieden ze witgoed aan met bijvoorbeeld een beschadiging aan de buitenkant of wat een showmodel is geweest. Je betaalt dus niet de volle mep, maar krijgt wel een nieuw product. Win win!

DIY erop los

Do It Yourself, is helemaal hip! Je kan tegenwoordig voor bijna alles een DIY-beschrijving vinden. Neem een kijkje op Pinterest en waan jezelf in een DIY-hemel. Écht alles is zelf te maken! Hoe leuk is het als er mensen op visite komen en jij kunt zeggen dat je bijvoorbeeld je bed zelf hebt gemaakt?! Je bent lekker creatief bezig en bespaart vaak ook nog veel geld!

Geef een reactie