Interieur

Hoe maak je je buitenleefruimte compleet?

Hoe maak je je buitenleefruimte compleet?

Je tuin inrichten is leuk! In iedere woonkamer staat een bank en in iedere slaapkamer een bed, maar met je tuin kun je doen wat je wilt. Toch is er één aspect dat in een goede buitenleefruimte niet mag missen: een tuinhaard. Ga jij zo’n haard kopen en wil je weten waar je op moet letten? Lees dan snel verder, want in dit artikel geven we drie tips over het aanschaffen van een tuinhaard.

 

Tip 1: Denk na over de brandstof

Iedere tuinhaard is anders. Dat zou je misschien niet denken, maar het is echt zo. Het grootste verschil in tuinhaarden zit hem in de brandstof. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Gas: een gasgestookte tuinhaard heeft de mooie sfeer van echt vuur, maar gaat toch met slechts een druk op de knop aan;
  • Hout: een houtgestookte tuinhaard creëert de romantische sfeer van een houthaard of openhaard, maar dan in je tuin;
  • Pellets: een pelletgestookte tuinhaard biedt het beste van beide werelden. Je ervaart de sfeer van een robuuste houthaard, maar zet de kachel met slechts één druk op de knop aan.

 

Tip 2: Inventariseer je budget

Een tuinhaard kan best prijzig uitvallen. Denk daarom goed na over hoeveel geld je wilt (en kunt) uitgeven en zoek naar een haard binnen je prijsklasse. Is je budget aan de lage kant maar wil je toch een haard van een hoogwaardige kwaliteit aanschaffen? Dan adviseren wij om op zoek te gaan naar een haardenwinkel met een outlet. Je vindt bijvoorbeeld ook een tuinhaard van Kachels- en Haardenwinkel in diens veelzijdige outletwinkel. Houd je favoriete outlet goed in de gaten, want wie weet staat er binnenkort een tuinhaard die perfect bij je past.

 

Tip 3: Vraag een expert om advies

Om de perfecte haard voor je tuin te kiezen, is het goed om een specialist om advies te vragen. Bij Kachels- en Haardenwinkel maak je zonder moeite een afspraak voor een adviesgesprek. Een haardenexpert luistert naar je eisen en wensen en denkt met je mee over de beste tuinhaard die binnen jouw budget past. Ga voor een deskundig adviesgesprek langs bij de showroom in Benningbroek of bezoek om inspiratie op te doen de website KachelsenHaardenwinkel.nl.

Geef een reactie