TipsTuin

Kom koel de zomer door

Kom koel de zomer door

Heb je geen geld, geen zin om ver te reizen of ben je te laat met het boeken van een vakantie? Dat is geen probleem, want ook Nederland is hartstikke mooi en er is genoeg te zien! Met die zomerse temperaturen lijkt het soms net of je even op vakantie bent. Heb je toch het gevoel dat er iets mist? Wij weten precies wat dat is: een zwembad! Dit kan een rond zwembad zijn, een bovengronds zwembad of zelfs een jacuzzi. In dit artikel geven we je voordelen van het hebben van een eigen zwembad.

Altijd een rondje zwemmen

Als je een eigen zwembad hebt, kun je altijd een baantje trekken of rondjes zwemmen in een rond zwembad. Of het nu regent of hagelt, of zonnig en warm is. Met een eigen zwembad kun je altijd even zwemmen of een plons nemen. En het is ook nog eens gratis en scheelt je weer fietsen of rijden naar een zwembad in de buurt. Ook heb je dan niet die irritaties van al die andere mensen die ook naar het zwembad gaan en heb je geen last van irritante kinderen in het zwembad die bommetjes maken. Nee, je hebt het hele zwembad voor jezelf en kunt lekker relaxen zonder je druk te maken. Wij zien alleen maar voordelen in het hebben van een eigen zwembad.

Een plek voor gezelligheid

Je kunt alleen zwemmen in je zwembad, maar je kunt ook vrienden uitnodigen en er een pool party van maken! Koop een rond zwembad, een bovengronds zwembad of desnoods een babybadje en maak er een gezellig feestje van! Maak lekkere cocktails, zet gezellige muziek op en laat je vrienden hun zwembroek of bikini aantrekken! Dan heb jij je eigen pool party! En dat in je achtertuin met je eigen bovengrondse zwembad of ronde zwembad. Klinkt goed, toch?

Ontspannen

Heb je de hele dag in de hitte gewerkt of doet de airco het niet op werk en loopt het zweet over je rug heen? Dan is er toch niks fijners dan het idee dat je na je werk lekker in dat koude water kan plonzen van je eigen zwembad? Even die hitte van je afspoelen. Vooral in de hete zomer is het heerlijk om na je drukke werkdag even een duik te nemen. Of je nu een babybadje, een rond zwembad of een bovengrond zwembad hebt, een verfrissende duik nemen is in elk zwembad fijn. Even bijkomen in dat lekkere water.

Een vakantiegevoel

Een zwembad in je tuin ziet er heel zomers uit en geeft echt dat vakantiegevoel. Met de zomerse temperaturen van de afgelopen jaren, creëer jij je eigen Spanje of Kreta gewoon in de achtertuin. Met een zwembad in je tuin krijg je een echt vakantiegevoel. Dat bespaart je bakken vol met geld, want het scheelt je weer vliegkosten en hotelkosten.

Je hoeft dus helemaal niet ver weg te gaan voor een vakantie. In Nederland zijn genoeg bezienswaardigheden en leuke dingen te doen. En als kers op de taart heb jij een zwembad in je tuin staan waar je in kunt als de zomerse temperaturen je iets te heftig worden. Pak er een lekker glaasje ijskoud water bij of een lekkere cocktail en geniet van het zwembad en het warme weer.

Geef een reactie