TipsVerbouwenWonen

Verbouwen zonder zorgen

Populaire bouwmaterialen

In de huidige verhitte woningmarkt is het vinden en kopen van de gewenste woning niet gemakkelijk. Toch kunnen door middel van een verbouwing de meeste woningen naar uw smaak worden aangepast. Denk aan het vergroten van het woonoppervlak door middel van een uit- of opbouw, verbeteren van de isolatie voor meer duurzaamheid, of een uitgebreide renovatie waarna uw huis als nieuw aanvoelt.

Verbouwen kan ook financieel voordelig zijn, denk aan een hogere waarde van uw huis of een lagere energierekening. Ondanks alles wat een verbouwing kan opleveren, kan men ook huiverig zijn voor de verbouwperiode en wat dit met zich meebrengt. Zolang er voor ervaren professionals wordt gekozen als verbouwpartners, hoeft een verbouwing helemaal geen stressvolle periode te zijn.

Elke dag een feestje

Bert en Alie van der Lijn uit Balk lieten een aanbouw met serre en openslaande deuren plaatsen door Delfsma Bouw en Ontwikkeling. Zij omschrijven de verbouwing, die binnen zes weken was afgerond, als zeer prettig: “Vanaf het allereerste contact voelde het goed. Er werd meegedacht, op een heel moderne manier. Ze hielden rekening met wat voor type mensen wij zijn en wat bij ons past, dat vonden we heel fijn en het gaf meteen vertrouwen.”

Tijdens de verbouwing konden Bert en Alie met al hun vragen of verzoeken direct terecht bij de contactpersoon of de bouwvakkers. Tegelijkertijd hadden zij eigenlijk nergens omkijken naar, omdat het verbouwtraject dankzij de ruime ervaring van de vakmensen een gestroomlijnd project was. Dit scheelt bovendien tijd en kosten. “We wisten soms niet wat we zagen als ze weer waren geweest. Zo was het voor ons elke dag een feestje!”

Professionaliteit met persoonlijke aandacht

Delfsma Bouw en Ontwikkeling is onderdeel van Betsema Groep, een middelgrote bouwonderneming die zeer breed actief is binnen de bouwsector. Hoewel Delfsma Bouw en Ontwikkeling ook grotere nieuwbouwprojecten realiseert, blijft de persoonlijke aanpak centraal staan. Zo kunt u rekenen op de professionaliteit en ervaring van een grote bouwonderneming, met de aandacht van een echt familiebedrijf. De vakmensen voeren niet alleen uit wat er op de tekening staat, maar denken ook tijdens de realisatie actief met u mee.

Betsema Groep streeft onder leiding van Jaap Betsema bovendien naar innovatief en duurzaam bouwen. Zo kunt u van de modernste bouwtechnieken profiteren bij uw eigen verbouwing.

Geef een reactie