TipsVerbouwenWonen

Zakelijke opslagruimte huren, hier moet je op letten!

zakelijke opslagruimte

In sommige situaties is het verstandig om een zakelijke opslagruimte te huren. Zo hebben mensen met een eigen bedrijf vaak niet de luxe om hun archief of belangrijke zakelijke spullen in huis te bewaren. Vooral tijdens een verhuizing kan het enorm lastig zijn om geen belangrijke zakelijke spullen uit het oog te verliezen. In dat geval raden we aan om een zakelijke opslagruimte te huren. Zo heb je de mogelijkheid om alle belangrijke zakelijke spullen netjes in dozen op te bergen en in de opslagruimte te plaatsen. Je kunt de ruimte te allen tijde bezoeken en je weet zeker dat je niks kwijtraakt. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je gewoon niet genoeg magazijnruimte hebt en daardoor de mogelijkheden voor een zakelijke opslagruimte huren wat nader bekijkt. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je een zakelijke opslagruimte wilt huren? Wij zochten het uit!

Let goed op de beveiliging

Bij de meeste opslagunits is de beveiliging zeer goed geregeld, maar er zitten natuurlijk altijd wel uitzonderingen bij. Ga je binnenkort kijken bij een opslagruimte bij jou in de buurt? Vraag dan direct naar de hoeveelheid beveiliging die aanwezig is. Zijn er medewerkers die op de veiligheid van de spullen passen of wordt alles bewaakt met videocamera’s en alarmsystemen? Op basis van die informatie kan jij bepalen of de ruimte veilig genoeg is voor jouw kostbare magazijnspullen of belangrijke archiefpapieren.

beveiliging camara

Is de opslagruimte altijd bereikbaar?

Het kan soms voorkomen dat je buiten de normale kantoortijden opeens bij je eigen spullen moet zijn. Er komt bijvoorbeeld een gigantische order binnen en je hebt niet voldoende magazijn in huis. In dat geval is het van groot belang dat je altijd bij je opslagruimte terecht kunt. Bij opslagruimtegroningen.nl is het bijvoorbeeld mogelijk om je opslagruimte 24/7 te bezoeken. Dit is ideaal als je plotseling iets blijkt te missen. Bekijk bij jouw keuze of deze mogelijkheid ook bestaat. Je weet nooit wanneer dat misschien van pas kan komen.

Hoe wordt de opslagruimte geopend?

Dit is natuurlijk ook een zeer belangrijke vraag die je jezelf moet stellen. Hoe de opslagruimte geopend wordt, is tevens afhankelijk van het beveiligingssysteem. Sommige units worden geopend met een sleutel, code of zelfs een vingerafdruk. Het lijkt op het moment zelf niet echt belangrijk hoe dit gedaan wordt, maar als je personeelsleden hebt kan dit zeker van groot belang zijn voor je keuze. Het kan immers voorkomen dat je zelf niet de mogelijkheid hebt om je spullen af te halen. Kan je dan een personeelslid sturen of ben jij als enige bevoegd om de opslagruimte te openen?

De prijs

Last but not least… de prijs! Je wilt geen honderden euro’s per maand kwijt zijn aan een simpele opslagruimte. Dit zal immers niet veel goeds doen voor de totale omzet van je bedrijf. De prijzen van opslagunits zijn enorm uiteenlopend, dit is compleet afhankelijk van de plaats, de hoeveelheid beveiliging en de grootte van de unit. Wij raden aan om bij meerdere opslagruimtes te gaan kijken en op basis van die informatie een keuze te maken. Laat je niet altijd leiden door de prijs, maar kijk ook naar de voor- en nadelen van elke unit.

Geef een reactie