InterieurTipsWonen

Decoreer je ruimte met gave dierenkoppen

Of je nu een echte dierenliefhebber bent of niet, de decoratie dierenkoppen zijn echte eyecatchers voor ieder interieur, daar kun je echt niet omheen! Dierenkoppen geven jouw ruimte een eigen karakter. Wij geven jou de beste tips hoe je de dieren het beste in jouw interieur kunt verwerken!

dierenkop neushoorn
https://www.wantsandneeds.nl/dierenkop-neushoorn-antique

Pronkstuk aan de muur

In iedere woning, ieder kantoor, eigenlijk in iedere binnenruimte zijn muren te bekennen. Niks is saaier dan staren naar een saaie witte muur. Weg met die saaie muur! Hang een decoratiestuk op waar je U tegen zegt. Met een dierenkop aan de muur haal jij een echte eyecatcher binnen, een decoratie stuk waarmee je echt kunt pronken! Een stoere bizon van metaal voor in de woonkamer of een lief hertje van hout voor in de kinderkamer. Overal in huis past een dierenkop thuis!

Uniek en stijlvol op tafel

Een dierenkop is een uniek decoratiestuk voor in je interieur. Stijl jouw ruimte helemaal af en zet een buffel op de eettafel, een gave stolp in je stellingkast of een houten hert op je bijzettafeltje. Decoreer je woning met de mooie dierlijke woonaccessoires. Wij zijn helemaal weg van de dierenkoppen in een stolp. De schedels onder een stolp geven je interieur een luxe en stijlvolle uitstraling. Een sfeervol ornament in een extra mooi plekje. Zet dit trendy item bijvoorbeeld op je dressoir of in een stellingkast en laat je kamer helemaal stralen.dierenkop decoratie

Een gezellige beestenboel

Een olifantje hier en een eland daar, kun jij niet kiezen? Geen probleem dierenkoppen combineren is namelijk helemaal hot! Hang twee ijzeren herten boven elkaar tegen de muur of combineer een houten bizon met een houten neushoorn. Het kan eigenlijk allemaal. Maak er een gezellige beestenboel van. Durf op te vallen en creëer een omgeving waar jij je ogen niet meer vanaf kunt houden!

Geef een reactie