TipsTuin

Waar moet je rekening mee houden als je e-bike in de tuin staat?

Waar moet je rekening mee houden als je e-bike in de tuin staat?

Zit je er al een poosje aan te denken om een nieuwe e-bike aan te schaffen, of heb je er zojuist één gekocht? Het is belangrijk om je e-bike op een veilige plaats te kunnen stallen. Je kan dit doen in een garage of een tuinschuurtje, maar heb je die niet dan is het tijd om aan het klussen te gaan. Een e-bike kost een hoop geld en je wilt niet dat de conditie van de fiets snel achteruit gaat. Het bouwen van een fietsenstalling is best leuk om te doen, al zal het voor sommige een uitdaging zijn. Maak een fietsenstalling die mooi in je tuin past en die helpt jouw fiets in topconditie te houden.

 

Kijk naar de stijl van jouw tuin

Als je een tuinhuisje, fietsenstalling of schuurtje gaat bouwen is het natuurlijk wel belangrijk dat je goed kijkt naar de stijl van je tuin. Heb je bijvoorbeeld een Engelse klassieke tuin, dan hoort hier geen ultramodern tuinhuisje bij. Ga je zelf een fietsenstalling bouwen, houd dan al bij het ontwerp ervan rekening met de stijl want dit bepaalt ook welk hout je gaat gebruiken. Ben je helemaal niet zo handig dan is er nog geen nood aan de man. Je kan een kant en klaar tuinhuisje of overkapping zo bestellen op internet, in allerlei maten en stijlen.

 

Om ergernis te voorkomen: reserveer een plek die makkelijk te bereiken is

Zorg ervoor dat je een plek reserveert die je makkelijk kan bereiken. Heb je een grote tuin, plaats de fietsenstalling dan niet helemaal achter in de tuin. Plaats de stalling aan een deel van de tuin die bestraat is of leg zelf een paadje aan. Een fietsenstalling bouw je natuurlijk in eerste instantie om je e-bike te stallen, maar het is wel leuk als je hem een beetje opfleurt met een kleurtje en wat bloemen en planten zodat hij een beetje wegvalt in je tuin.

 

Zoek je eerlijke informatie over elektrische fietsen?

Ben je op zoek naar beste elektrische fiets met middenmotor? Neem een kijkje op de site van Amslod. Wist je dat de prijzen van de e-bikes die zij verkopen echt meevallen? Zij kunnen de prijzen lager houden omdat zij direct vanuit de fabriek aan de klanten leveren. Er zit geen winkel tussen die ook nog iets aan de fiets moet verdienen. Het scheelt je al snel zo’n 40%, dat is toch best een leuk bedrag. Wil je een mooie fiets lees dan Amslod Hilston fietsen ervaringen. Wil je nog meer info, wat heel begrijpelijk is voordat je een beslissing neemt: lees dan Amslod.nl herenfiets review. Het is altijd belangrijk je goed te informeren voordat je een groot bedrag aan een e-bike uitgeeft.

Geef een reactie