AlgemeenInterieur

De ideale schuifwand is van glas

De ideale schuifwand is van glas

Heeft u een prachtige tuin aangelegd maar valt deze bijna niet meer te zien door uw dichte deuren? Of wilt u gewoon iets meer licht in uw prachtige woonkamer? Misschien is het dan tijd om een glazen schuifwand overkapping overkapping te overwegen. Een glazen schuifwand zorgt ervoor dat je langer geniet van je tuin en of overkapping. Wij hebben gekeken naar de glazen schuifwanden van Foravida, waar je kunt kiezen uit schuifwanden met een combinatie van hoogwaardig aluminium en extra helder glas. Dit zorgt onder meer voor een luxe uitstraling van de schuifwanden. Verder kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren schuifwanden, namelijk mat zwart, antraciet of crème wit, met hiernaast ook nog een uitgebreide keuze aan accessoires die ervoor zorgen dat de glazen schuifwand precies naar uw huis en wens is afgestemd.

Voor wat is een schuifwand precies bedoeld?

Waar kan ik nou een glazen schuifwand neerzetten? Dit is een erg simpele vraag, glazen schuifwanden zijn namelijk toe te passen in een veranda, of in allerlei soorten overkappingen. Denk bijvoorbeeld aan houten, stenen of aluminium overkappingen. Tevens kunnen glazen schuifwanden ook binnen worden geplaatst, dit kan handig zijn als je een bepaalde ruimte wilt afscheiden maar geen echte muur wilt hebben.

Waar wordt een schuifwand van gemaakt?

De glasschuifwanden van Foravida worden gemaakt met 6063-T6 aluminium. Dit is een hoogwaardige soort van aluminium, die ook is voorzien van een poedercoating in de kleur die u wilt, dus mat zwart, antraciet of crème wit. Het glas van de schuifdeuren is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit en is dus prachtig helder. Dit zorgt ervoor dat het licht van buiten mooi naar binnen schijnt maar u ook perfect naar buiten kan kijken. Verder is het glas ook gehard, wat betekent dat het erg sterk en veilig is. Gehard glas is namelijk zo sterk dat het zelfs een klap van een hamer kan weerstaan! Verder zijn de glasplaten 10 mm dik en hebben gepolijste randen. Door de 5 jaar garantie die u  standaard heeft op de schuifdeuren kunt u zonder zorg genieten van het prachtige uitzicht.

Wat zijn de accessoires van schuifwanden?

Zoals gezegd heeft Foravida een ruim assortiment accessoires waarmee u uw schuifdeur compleet naar wens kan maken. Maar wat moet u zich naar voorstellen bij het assortiment van accessoires? Dit kan bijvoorbeeld een glazen zijspie zijn, die nodig is voor de montage aan de zijkant van een terrasoverkapping. Maar er zijn nog vele andere accessoires zoals glasopvang, plakgrepen, deurgrepen, tocht-/sierstroppen, meenemers en fundering. Alle accessoires zijn te zien in de webwinkel van Foravida.

Wat zijn de maten van een glazen schuifwand?

Een glazen schuifpui valt in verschillende maten te bestellen bij Foravida. De glazen schuifdeuren hebben een breedte van 82 tot 98 centimeter. Hierdoor kan je altijd een schuifwand bestellen met de ideale overlapping. Ook heb je een groot assortiment van railsystemen die allemaal een andere lengte hebben. Hiernaast zijn glazen schuifwanden ook verkrijgbaar in verschillende hoogtes, ofwel werkhoogtes. In de webwinkel van Foravida zie je de precieze hoogtes die beschikbaar zijn voor uw glazen schuifwanden.

Bent u ook helemaal enthousiast over de prachtige keuzes van schuifwanden voor in uw huis of tuin? Wij ook! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en eventuele hulp bij het kiezen? Kijk dan snel bij Foravida voor luxe glazen schuifwanden.

Geef een reactie